![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey.To mój pierwszy domek na forum
![]() ![]() Jest to rodzina Emo , którą sie właśnie opiekuję ![]() ![]() Domek z przodu: ![]() Jest on utrzymany w białych barwach. Domek z tyłu : ( przepraszam , domek z tyłu dołączę przy najbliższej okazji:*) -Dzień dobry.Nazywam się Natalia i mam zamiar oprowadzić państwa po naszym wspaniałym lecz skromnym domku. Zaczniemy od kuchni.Jest ona utrzymana w brązowym , srebrnym kolorze ![]() ![]() ![]() -Przejdźmy teraz do małej jadalni w kolorze białym ![]() ![]() -To może teraz przejdźmy do salonu.Ostrzegam , że jest w bardzo zimnych kolorach ![]() ![]() ![]() -Wchodząc na górę po schodach mamy mały korytarzyk ![]() ![]() -Przejdźmy teraz do mojego pokoju. ![]() ![]() -A teraz zobaczmy pokój mojej ukochanej cioci ![]() ![]() ![]() ![]() -Na tym zakończymy oprowadzanie po naszym domku. Dziękujemy za odwiedzenie nas ![]() -A my jeszcze pokażemy rzuty domu.Dla tvn styl mówiła Mariola Kowalska. Rzut dołu ![]() Rzut góry ![]() Jak coś sie nie bedzie podobało to walcie z mostu. Nie mam talentu. Pozdrowionka by Nat ![]() Ostatnio edytowane przez Nat95_Emosia:) : 26.03.2008 - 18:31 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|