![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzień dobry! Wita was Aqua65 z dwutygodnika ,,Mój własny dom’’ w tym numerze zaprezentuje dom państwa Lazur spokojnej, kochającej się rodziny:
Oto państwo Lazur Piotrek i Sylwia to właśnie oni zamieszkują ulicę Spokojną 35: Aqua65: Czy cieszą się państwo z własnego domu? Piotrek: Oczywiście jesteśmy szczęśliwi że go mamy i staramy się utrzymać go w porządku i ładzie. A: Zaprezentujmy teraz bramę. Pani Sylwio co pani o niej sądzi pielęgnując kwiaty? Czy lubi pani to zajęcie czy też woli inne spędzanie wolnego czasu? S: (śmieje się) Oczywiście że uwielbiam je pielęgnować wolę taką wersje rozrywki niż np. oglądanie telewizji czy praca na komputerze. A: Jeziorko. Czy spędzają państwo przy nim dużo czasu? P: Lubimy wieczorami słuchać rechotu żab. S: Tak to bardzo przyjemne uczucie. A: Kto więcej czasu spędza przy fontannie? P: Zdecydowanie żona. Uwielbia tam przesiadywać godzinami. S: No dobrze może i czasem siedzę przy nim długo ale nie godzinami. A: Rozumiem że jesteście małżeństwem z humorem? P i S: No cóż nie można zaprzeczyć! A: Myślę że letnimi wieczorami nie nudzą się państwo? S: Ależ oczywiście! Basen to chyba najlepsza rozrywka na takie chwile. P: Dobrze jest też się pobujać na huśtawce z tyłu domu. A: Założę się że to był pomysł pana Piotra tych rzeźb z tyłu domu? P: Zgadła pani! A: Teraz pytanie do pani Sylwi. Kto urządził dom? S: Ja górę a mąż dół. A: Przedstawmy więc dom. Drzwi frontowe: [img=http://img526.imageshack.us/img526/8890/lazur100010thumbbe8.jpg] Kuchnia: Jadalnia: Salon: A: Dlaczego bez telewizora. P: Nie przepadamy za taką rozrywką. Łazienka: Schody: I piętro sypialnia: Gabinet: Pralnia: Balkon: Bryła: A: Dziękuje za udzielenie wywiadu! P i S: Bardzo prosimy! To był wywiad z rodziną Lazur. Edit ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 27.01.2015 - 21:08 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|