![]() |
#19 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dobra, sory, nie wiedziałam. Tylko mogłaś napisać, co się dzieje. Wtedy na pewno napisałabym coś innego. Ze mną tak już jest: piszę, co myślę, walę prosto z mostu.
Tylko co do tych poprawek: trochę dziwnie to będzie wyglądało z inną rodzinką. Chyba, że zrobisz ich na podobieństwo Sęków, a fabułę zostawisz tą samą. Ale się ucieszyłam jak przeczytałam o porządnych poprawkach ![]() A i jeszcze jedno odnośnie Twojej wypowiedzi: mam swoje wymagania co do FS, i to chyba raczej dobrze, jeśli są wysokie. Bo jeśli zostaną spełnione to naprawdę -nie tylko mnie- lepiej się będzie czytało przez co oceny będą lepsze. A jeśli dobrze pójdzie z 1-szym FS i będziesz chciała napisać 2 FS, to przynajmniej część czytających to pierwsze zacznie czytać to drugie. Dla niektórych pisanie FS to takie hop-siup, bez szczególnego przywiązania. A potem się dziwić, że po jakimś czasie jest post o treści: "Coś się tam stało, przez co nie mogę kontynuować tego FS. Proszę o zamknięcie tematu". Chyba nie chcesz, żeby z Tobą było tak samo? życzę weny i jak najmniejszej liczby problemów technicznych. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|