![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! To mój pierwszy domek na forum, więc proszę o wyrozumiałość, ale i jednocześnie szczere komentarze i oceny. Domek zawiera jedynie przedmioty maxistowskie, lecz z kilku dodatków. Nie przedłużam. Zapraszam!
Pewnego razu przechodziłam się po lesie gdy nagle zauważyłam dom... ![]() Bardzo mnie zaciekawiło kto tu może mieszkać, więc postanowiłam zajść od przodu: ![]() Ach! Już pamiętam kto tu mieszka! Maciej Malarz! Skoro już tu jestem to odwiedzę go. Zaraz przy wejściu stoi kanapa- to miejsce dla czekających na obraz klientów. ![]() Dalej widać kuchnię (Pan Maciej zawsze powtarzał: "Jak przychodzą goście to pierwsze co robię to pytam czy mają ochotę coś wypić albo zjeść- stąd tutaj ta kuchnia") ![]() ![]() Warto dodać, że umiejscowienie łazienki też jest oryginalne- znajduje się dokładnie w środku domu. ![]() Mijam kuchnię i widać salon. Na jednej ze ścian nawet widać twórczość M. malarza! ![]() ![]() Dalej jest sypialnia. Skromnie. Jednak bardzo mnie zainteresował ołtarzyk... ![]() ![]() O! Jeszcze jedne drzwi! To pewnie do pracowni ![]() ![]() ![]() (Warto zwrócić uwagę, że na jednej ze ścian został namalowany obraz miasta nocą!) Jeszcze kilka ogólnych zdjęć: ![]() ![]() ![]() A teraz zapraszam do komentowania. :smirk: |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|