![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam. Przedstawiam Wam moją posiadłość. Proszę o surowość w ocenianiu, abym wiedział co trzeba poprawić. A więc zapraszam na mały pokaz.
Dom znajduje się na skalistym wybrzeżu Korsyki. Został przebudowany ze starego i rozpadającego się budynku o bliżej nieokreślonym przeznaczeniu. Zamieszkuje go Chris Ludlum, który miał dość miejskiego zgiełku, a zasobny portfel pozwolił mu przenieść się na Korsykę, daleko od wieżowców, komunikacji miejskiej, pracoholizmu itd... Obecnie mieszka tylko z Panem Zdzisławem (o którym będzie później), ostatnia 'znajoma' wyprowadziła się po przeczytaniu kilku niegrzecznych sms-ów od innych kobiet ![]() Ale wróćmy do naszego domu. Oto i on: ![]() Główne wejście: ![]() Znajdujemy się w głównym hallu, który prowadzi do różnych pomieszczeń... ![]() ... między innymi do salonu: ![]() ![]() W kącie jadalnym występują ożywiające elementy czerwieni: ![]() Przejdźmy teraz do kuchni: ![]() ![]() ![]() A oto gabinet: (nie wiem czemu tu jeszcze wisi ten obrazek z kwiatkiem...) ![]() ![]() Łazienka na dole: ![]() Znalazło się także miejsce na pralnię: ![]() Zabudowany taras, na którym można się grillować: ![]() Teraz przejdziemy na piętro. Na początek główna sypialnia: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() Oto druga sypialnia - gościnna: ![]() ![]() Łazienka nr 2: ![]() Następnym przystankiem jest niski parter: Znajduje się tu m.in. salon telewizyjny: ![]() Innym pomieszczeniem jest siłownia z sauną: ![]() ![]() Warto zajrzeć do małego składziku, w którym widać pozostałości starego budynku: ![]() Widoki z góry: parter: ![]() piętro: ![]() niski parter: ![]() Na deser kilka widoków z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że się podobało ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|