|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Oto mój pierwszy dom na forum.
Jest zamieszkiwany przez Mikę, Haydena i Nicole Detainów.Hayden jest bogatym biznesmenem. Jego żona to ekscentryczna, sławna malarka i dekoratorka wnętrz. Ich córka, Nicole, marzy o karierze aktorki. Pan Hayden kupił ten dom dla żony i sam go urządził. Nie miał do tego talentu i Mika postanowiła go przebudować. Dom jest urządzony w pełni przez panią Mikę. Oto cała rodzina (jeszcze w domu przed remontem): [/IMG] Dom z zewnatrz: [IMG] [/IMG] [/IMG] Przedpokój: [IMG] [/IMG] Pomieszczenie z fortepianem: [/IMG] Pracowinia Miki: [/IMG]Kuchnia: [IMG] [/IMG]Jadalnia: [IMG] [/IMG] Salon: [IMG] [/IMG] Aneks gabinetowy: [IMG] [/IMG]Łazienka dolna: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] A teraz pierwsze pietro Korytarz: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Pokój Nicole: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Łazienka Nicole: [IMG] [/IMG] Sypialnia rodziców: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Łazienka rodziców: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Drugie piętro: Korytarz: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Salonik wypoczynkowy: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Na trzecim piętrze jeszcze jest łazienka, ale dość mała i nie potrafię zrobić jej zdjęcia. A na koniec jeszcze ogród: [IMG] [/IMG] [IMG] [/IMG] Rzuty Parter: [IMG] [/IMG] Pierwsze piętro: [IMG] [/IMG] Drugie piętro: [IMG] [/IMG] Przepraszam wszystkich, że nie dałam wszystkich zdjęć od razu, ale na początku żadne nie chciało sie wyświetlić i nie zdążyłam poprawić wszystkich od razu. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Fiorella : 24.04.2008 - 14:22 |
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|