![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest mój drugi dom na forum.
Dom zamieszkuje rodzina Mundsen: Karolina, Marek i ich nastoletnia córka Natalia. Posiadłość znajduje się w Andaluzji (moje własne otoczenie). Marek ma dużą firmę komputerową, a Karolina to sławna modelka. Kiedy Natalia była dzieckiem bardzo dużo razem podróżowali. Ogród jest stylizowany na japońskie ogrody, ponieważ pani Mundsen zafascynowała się nimi podczas wycieczki do wioski Takemizu. A oto cała rodzina razem: [IMG] ![]() Dom z zewnatrz: ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Wejscie do domu (zblizenie): ![]() Gdy wchodzimy do domu od razu mamy widok na jadalnię i schody: [IMG] ![]() Zaraz obok jest salon: [IMG] ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Gabinet Marka: ![]() [IMG] ![]() Mała łazienka na parterze: ![]() [IMG] ![]() Teraz przejdźmy na pierwsze piętro. Na początku kotytarz i zbiór waz Karoliny: ![]() Mały salonik na górze: [IMG] ![]() Sypialnia państwa Mundsen: ![]() ![]() ![]() Pokój Natali to miejsce spotkań z przyjaciółmi: ![]() ![]() Teraz wielka łazienka na pietrze: ![]() ![]() ![]() Wewnatrz domu to by było na tyle. Daję jeszcze wspaniały japoński ogród: [IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie jeziorka w ogrodzi mam tylko w nocy: [IMG] ![]() Na koniec daje rzuty. Parter: ![]() Pierwsze pietro: [IMG] ![]() Mam nadzeję, że dom wam się spodoba. Prosze o szczere ocenki. Pozdrowionka. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|