| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

To jest mój drugi dom na forum.  

Dom zamieszkuje rodzina Mundsen: Karolina, Marek i ich nastoletnia córka Natalia. Posiadłość znajduje się w Andaluzji (moje własne otoczenie). Marek ma dużą firmę komputerową, a Karolina to sławna modelka. Kiedy Natalia była dzieckiem bardzo dużo razem podróżowali. Ogród jest stylizowany na japońskie ogrody, ponieważ pani Mundsen zafascynowała się nimi podczas wycieczki do wioski Takemizu. A oto cała rodzina razem: [IMG]  [/IMG] Dom z zewnatrz:  [/IMG] [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG]Wejscie do domu (zblizenie):  [/IMG] Gdy wchodzimy do domu od razu mamy widok na jadalnię i schody: [IMG]  [/IMG] Zaraz obok jest salon: [IMG]  [/IMG] Kuchnia:  [/IMG]  [/IMG] Gabinet Marka:  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Mała łazienka na parterze:  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Teraz przejdźmy na pierwsze piętro. Na początku kotytarz i zbiór waz Karoliny:  [/IMG] Mały salonik na górze: [IMG]  [/IMG] Sypialnia państwa Mundsen:  [/IMG]  [/IMG]  [/IMG] Pokój Natali to miejsce spotkań z przyjaciółmi:  [/IMG]  [/IMG] Teraz wielka łazienka na pietrze:  [/IMG]  [/IMG]  [/IMG] Wewnatrz domu to by było na tyle. Daję jeszcze wspaniały japoński ogród: [IMG]  [/IMG]   [/IMG]  [/IMG]  [/IMG] Zdjęcie jeziorka w ogrodzi mam tylko w nocy: [IMG]  [/IMG] Na koniec daje rzuty. Parter:  [/IMG] Pierwsze pietro: [IMG]  [/IMG] Mam nadzeję, że dom wam się spodoba. Prosze o szczere ocenki. Pozdrowionka.  | 
| 
		 | 

|             

| 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|