Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 20.05.2008, 15:32   #11
Fiorella

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja rodzinami maxisowskimi gram tylko w Miłowie, więc tak:
1.Ćwirowie: Mortimer umarł ze starości, Aleksander zniknął w tajemniczych okolicznościach jeszcze jako dziecko (nie wiem co się z nim stało). Kasandara została porzucona przez Dona Lotario przed ołtarzem. Załamała sie po tym wydarzeniu. Postanowiła wyjechać na wakacje. Po powrocie zmieniła się nie do poznania i zrozumiała, że kocha tylko Dariusza Marzyciela. Wzięli ślub. Przemeblowali dom Kasandry. Zrobili pokój dla jednego dziecka, ale urodziły się bliźniaki (widzę, że to się często zdarza) Bartka i Natalię. Kupili wille za ponad 550 000 simleonów (największy dom jaki zbudowałam w simach). Bartek i Natalia sa już dziećmi. Cała rodzina jest bardzo szczęśliwa.

2. Don Lotario: Porzucił Kasandrę i zostawił inne swoje kochanki dla pięknej adoptowanej córki burmistrza miasta, Wirgini Opały (moja simka). Były wspaniałe zaręczyny, piekny ślub. Kupili wspaniały dom na obrzeżach Miłowa. Zaadoptowali dwie dziewczynki Helenę i Teresę. Gdy dziewczynki dorosły Don i Wirginia zostawili i dom i kupili niedużą chatkę i psa Nukę. Córki dorosły i wyszły za mąż. Niedługo później Don i Wirginia zmarli (mieli tyle samo lat). Aktualnie Helena, Teresa i ich mężowie nie żyją. Każda ma dorosłą córkę.

3. Kaltiene: Tą rodziną grałam niedużo. Nina i Dina otrząsnęły się po tym jak dowiedziały się, że Don je zdradza. Polało sie duzo łez, lecz dzieki temu siostry jeszcze bardziej sie ze sobą zaprzyjaźniły. Przyjechały do nich kuzynki z zagranicy (połączyłam je z Kaltiene). Teraz dziewczyny są najepszymi przyjaciółkami i kupiły małego kotka.

4. Przyjemniak: Ta rodziną również grałam niedużo. Marysia porzuciła pracę po tym jak wygrali na loterii. Daniel postanowił zerwać kontakty z Kasią, ale majac wolny dzień od pracy za duzo wypił i gdy przyszła Kasia zaczęli sie goraco całować i nieswiadomy tego co robi zaproponował żeby sie wprowadziła. Oczywiscie sie zgodziła. Wszystko działo sie po nieobecność córek i Marysi. Gdy wytrzeźwiał zdał sobie sprawę jaka głupote zrobił. Zaczęli sie potwornie kłócić. Doszło do bijatyki. Gdy wróciła Marysia i dowiedziała sie o wsystkim zaczęła się prawdziwa wojna. Krzyczały, obrażały się. W koncu pobiły się. Wygrała Marysia. W tym czasie w domu doszło do pożaru. Wszyscy krzyczeli, lecz Kasia nie zwracajac na pożar uwagi, majac obrażona dumę, rzuciła sie na Marysię. daniel je rozdzielił. W tym czasie pożar ugaszono. Ksia doszła do wniosku, po jednym dniu mieszkania u Przyjemniaków, Ze nie bedzie tego dłuzej znosić i wyprowadziła się. Nastepnego dnia przyszła nowa pokojówka. Aktualnie wszyscy znienili wyglad, Liliana i Andżelika idą na studia. Przyjemniakowie wyremontowali sypialnię.

5. Biedacy: tą rodziną nie grałam więcej jak jeden dzień simowy. Nic się u nich nie zmieniło.
Fiorella jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania