Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 24.05.2008, 15:53   #1
szoker
Guest

Domyślnie problem z dodatkami

Witam ! mam problem z the sims 2... otóż kiedyś grałem w tą gre, mam 3 dyski C , D i E na C zainstalowałem the sims 2 i apre dodatkow na D zainsatalowalem pare innych dodatkow a na E jesszcze pare innych czemu ? bo nie miałem miejsca na C xD ,po jakims czasie znudziła mi sie gra i odinstalowałem dodatki niektóre przez Dodaj lub usuń porgramy, a niektóre ręcznie ( lewy i usun) teraz chciałem zagrac od nowa mam oryginalną płytę the sims 2 i orginalny dodatek ( swiezy od brata narzeczonej ) ( dodatek to kuchnia i łazienka ) i zainstawlowałem the sims 2 zdziwiłem się tym, że nie mogę otworzyć, za 2 razem wyświetlił mi się błąd -uruchomiona została niewłaściwa werscja gry the sims 2. Proszę uruchomić i kropka... zainsatalowałem dodatek kuchnia i łazienka wystrój wnętrz i nadal to samo tylko, że przy przed kropką w błędzie jest taki oto znak "\". Dodam, że wcześniej miałem główne the sims 2 na C, teraz mam na E. Wcześniej miałem dodatki do Wakacji, a teraz mam tylko the sims 2 i dodatek z kuchnią i łazienką. Czy da sięcoś zrobić żeby to działało ? mam Geforce 6800 FX 512 ramu athlona 2500 +. Nie instaluje następnych dodatków poniważ nie mam wystarczającej ilości ramu...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania