![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam!
To mój szósty dom na forum. Mi się podoba, zresztą jak każde moje domki, ale chcę, abyście Wy, wypowiedzieli się na temat go ![]() Zapraszam do oglądania i komentowania. --------------------------------------------- Dom położony w cichej i spokojnej okolicy Wrocławia. To już drugi dom z tego miasta. I w nim zamierzam budować kolejne ![]() (Na wakacje będe jechać przez Wrocek, więc pewnie zainspiruję się jakimś domkiem, a potem po przyjeździe zrobię go w Simsach ![]() Domek zamieszkuje Cyprian Różyczka, wraz ze swoim psem. Sim, jak i pies są Maxis'owscy. --------------------------------------------- - Hejka! Nazywam się Cyprian Różyczka! Mam 24 lata. Urodziłem się w Krakowie, a do Wrocławia przeniosłem się ze względu na studia. Ukończyłem aktorstwo. Rodzice dali mi pieniądze na nowy domek i... wyszedł całkiem, całkiem ![]() To wszytsko na dzisiaj ![]() Do zobaczenia. ------------------------------------- To już wszytsko. Mam nadzieję, że ten domek będzie się podobał. Na zdjęciach nie ujęłam telefonu i lustra, które znajdują się w korytarzu, a na rzutach ich nie widać. Proszę o szczere opinie ^__^ Pozdrawiam ![]()
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:17 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|