Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.06.2008, 16:18   #1
Milou
Guest

Domyślnie Siłownia + Restauracja by a$$iulka23 [BRAK ZDJĘĆ]

Hej! W końcu jestem tu już na tyle długo, żebym ja coś pokazała. Na praceli publicznej miała być tylko siłownia, ale coś mi nie wyszło i zrobiłam obok restaurację. Jaki rezultat? Zaraz zobaczycie. Nie umiem zabardzo budować, dlatego wkleiłam parcelę-może coś poradzicie co robię źle itp. Staram się i obserwuje Wasze domy i próbuje się jakoś wzorować no niestety nic nie wychodzi. Ok, nie przynudzam. Aha, od razu mówię (a rczej piszę): wiem, wiem bryła "klockowata", ale zawsze mi nie wychodzi. Nie wiem czemu.
Ok, to zaczynamy!!

KONIEC. Uff, nie wiedziałam, że wklejanie zdjęć jest męczące.
Mam nadzieję, że się podobało, jednak nie sądzę. Może coś podpowiecie co robię źle? Dałabym zdjęcia z nocy jak fajnie są włączone światła, ale nie byłam tam simem, a w trybie budowania nie wiedziałam jak włączyć. Ok.
Czekam na komentarze i pozdr.

Edit: P.S W przebieralni te ułożenie foteli było celowe. Budynek jest w większości clean, tylko ściągnięta jest szafka w szatni z neta. Ściągłam oczywiście mnóstwo rzeczy, ale nie wiem jakim cudem się one nie znalazły w grze.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:37

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania