![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! W końcu jestem tu już na tyle długo, żebym ja coś pokazała. Na praceli publicznej miała być tylko siłownia, ale coś mi nie wyszło i zrobiłam obok restaurację. Jaki rezultat? Zaraz zobaczycie. Nie umiem zabardzo budować, dlatego wkleiłam parcelę-może coś poradzicie co robię źle itp. Staram się i obserwuje Wasze domy i próbuje się jakoś wzorować no niestety nic nie wychodzi. Ok, nie przynudzam. Aha, od razu mówię (a rczej piszę): wiem, wiem bryła "klockowata", ale zawsze mi nie wychodzi. Nie wiem czemu.
![]() Ok, to zaczynamy!! KONIEC. Uff, nie wiedziałam, że wklejanie zdjęć jest męczące. ![]() Mam nadzieję, że się podobało, jednak nie sądzę. Może coś podpowiecie co robię źle? Dałabym zdjęcia z nocy jak fajnie są włączone światła, ale nie byłam tam simem, a w trybie budowania nie wiedziałam jak włączyć. Ok. Czekam na komentarze i pozdr. ![]() Edit: P.S W przebieralni te ułożenie foteli było celowe. Budynek jest w większości clean, tylko ściągnięta jest szafka w szatni z neta. Ściągłam oczywiście mnóstwo rzeczy, ale nie wiem jakim cudem się one nie znalazły w grze. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:37 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|