Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 07.07.2008, 20:06   #1
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Brak reakcji gdy włączam Sims 2 Na Studiach

Mam taki problem. Zainstalowałem sobie the sims 2 na studiach. Instalacja przebiegła bez problemu. Gdy już się zakończyła zaznaczyłem, że ma się automatycznie włąxczyć. I co? Czekam i czekam i nic. Więc sam klikam na ikonkę, czekam, czekam i nic!!! Włączam, wyłączam komputer, nic!!! Na wszelki wypadek usuwam wszystkie dodatki z neta, bo porobiły się z nich w dziale download takie dziewne ikonki, włączam, czekam i czekam i co!!! Już myślałem, że zwariowałem i na wszelki wypadek włożyłem płytę CD do DVD i nic! Och. Błagam, pomocy. Mogę jeszcze dopowiedzieć, że mam już zainstalowanych parę inych dodatków i na ich płytach próbowałem ale też się nie dało. I jeszcze jedno. Ostatnio pożyczyłem koleżance tą płytkę. Mi się w między czasie odinstalowało (jakoś się samo). Jej nie chciały się zainastalować, bo nie ma orginalnych the sims2 i pisało jej, że ma włożyć do napędu ostatnią płytkę z podstawy. Dlatego też oddała mi grę. Teraz chcę ją sobie ponownie zainstalować, a tu... BŁAGAM, POMÓŻCIE!!!
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania