![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz ja pokażę wam moją ulubioną rodzinkę. To Elena i Tom Norbit. Mieszkają w małym domku w moim nowym mieście Odella ( bez komentarza!)
![]() ![]() ![]() A oto i oni! Nie są za ładni ani bogaci. Nie chciałam tworzyć kolejnej rodziny pięknej i bogatej tylko taką normalną nie zamożną rodzinę. ![]() ![]() To Elena. Lubi gotować i przebywać w ogrodzie. Nie pracuje. Kocha zwierzęta i dokarmia bezpańskie koty. ![]() ![]() A to Tom. Jego pasją jest obserwowanie gwiazd. Pracuje w karierze naukowca. Uwielbia sok pomidorowy i sernik. ![]() ![]() Tutaj razem. Młode małżeństwo bardzo się kocha i stara się przebywać każdą chwilę razem. A teraz trochę fotek z życia rodziny. ![]() ![]() Przed nowym domem. ![]() ![]() Elena w ogrodzie zrywa owoce. ![]() ![]() I uczy się gotowania. ![]() ![]() Tom oddaje się swojemu hobby. ![]() ![]() A tutaj dowiedział się, że będzie tatusiem. ![]() ![]() ![]() Po kilku simowych dniach na świat przyszła Lena. Była oczkiem w głowie rodziców. ![]() ![]() I tutaj jeszcze jedno zdjęcie. I jak? Co sądzicie o rodzince Norbit? |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|