![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hotel "Nowoczesna Tradycja Kwitnącej Czereśni" zaprasza w swoje progi.
Twój Sim znajdzie tu wszystko, co najlepsze na dzikim wschodzie. Niecierpię na wakacjach latać po tych wszystkich parcelach w poszukiwaniu skarbów, więc wybudowałam ośrodek, w którym znajdziecie prawie wszystko, co potrzebne do zaliczenia udanych wakacji w wiosce Takemizu. Wiem, pewnie czepniecie się zbyt małej ilości ozdób, ale naprawdę sprawdziłam jak się prezentują różne rzeczy na ścianach i wierzcie mi – lepiej jak jest pusto ![]() Parcela jest clean, więc nie obwiniajcie mnie, że kolory stolików do Mahjonga są w dzikim zestawieniu z resztą ![]() Wiem, że bardzo kiepsko wygląda piętro (strasznie puste się wydaje). No dobra – koniec tłumaczeń – zapraszam do zwiedzania. Hotel z widoku okolicy: ![]() I widok z widoku parceli ![]() ![]() ![]() Rzut pierwszego piętra: ![]() Rzut drugiego piętra: ![]() Kapliczka: ![]() Basen: ![]() Coś na ząb po męczącym pływaniu i opalaniu: ![]() Wejście: ![]() Recepcja: ![]() ![]() Hol: ![]() Kuchnia: ![]() Restauracja: ![]() ![]() Wspólny kibel: ![]() ![]() Salon masażu: ![]() ![]() Barek: ![]() Kącik rozrywki: ![]() I kącik herbaciany: ![]() Jeden z pokoi hotelowych: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to by było na tyle. Dzięki za obejrzenie i czekam na Twój konstruktywny komentarz… Pozdrawiam i czekajcie na hotel plażowy Twikkii ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|