![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No i w końcu popełniłam...
Nie cierpię tego typu budowli - pewnie się już naoglądaliście tych nowoczesnych klocków na forum wystarczająco dużo ![]() Ale na moją korzyść przemawia fakt, że dom jest PRAWIE CLEAN - nie wyobrażam sobie domu bez zasłanianych żaluzji, firanek itp. Więc załączyłam firanki by MIKI2207 (do pobrania ze strony www.simsart2.pl) Zaczynamy: Całość: ![]() ![]() Mały tarasik... W sumie fajne miejsce do opalania mogłoby z tego być, ale oczywiście w tym miejscu pada cień ![]() ![]() ![]() Nocą: ![]() Po wejściu wchodzimy do salonu: ![]() ![]() ![]() ![]() Z salonu jest blisko do kuchni: ![]() ![]() ![]() ![]() Po wyjściu z windy na I piętrze znajdujemy się w kąciku biurowym: ![]() ![]() ![]() który łączy się z sypialnią (wreszcie wpadłam na pomysł, jak wykorzystać podest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na tym samym piętrze znajduje się także łazienka... (przyznaję - nie bardzo mi się samej podoba... Coś bym zmieniła w ustawieniu "mebli", ale niekoniecznie wiem co...) ![]() ![]() ![]() ![]() A na dachu simy mogą zrobić grilowe przyjęcie: ![]() ![]() To by było na tyle. Już niepytana się tłumaczę z tych samych pokryć ścian i podłóg - tak jest bardziej surowo i "nowocześnie". Próbowałam różnych kombinacji i w końcu pozostałam przy marmurach ![]() Zapraszam do komentowania i pozdrawiam serdecznie. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|