![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
-gram tylko w Miłowie
-staram się robić wielopokoleniowe rodziny -najczesciej moi simowie maja nie wiecej niz trojkę dzieci -wszyscy pracują -czasami spelniam ich cele zyciowe ![]() -prowadza nieregularny tryb zycia (tzn moga uczyc sie w nocy i spac w dzien, oby chodzili do pracy ;D) -raczej nie robie fundamentow, i max 2 pietra -lubie mezalianse, zdrady, zerwania, niezapowiedziane dzieci bez slubu, radosci i smutki moich simow -zawsze staram sie mniej wiecej okreslic jak ma wygladac zycie danego sima i kieruje sie tym podczas gry -moi simowie najczesciej jedza platki, ciasta czekoladowe, omlety i kotlety wieprzowe ![]() -rzadko przebieram simow ale jak juz glowa rodziny jedzie po ciuchy to wydaje na nie nawet 30 tys simoleonow -staram sie aby dzieci chodzily do szkoly prywatnej -rzadko robie nowych simow, gram zazwyczaj tymi maxisowymi ![]() -czesto moi simowie dorabiaja sie fortuny a potem nie maja co robic z pieniedzmi... wiec czasami dzwonia niepotrzebnie po policje zeby zaplacic karę xD -drazni mnie Kasia Langerak, wiec ciesze sie jak mam inna sprzataczke niz ona -oczywiscie zawsze mam ogrodnika i sprzataczke -czasami dla pewnosci dzwonie po majstra i tepiciela robali zeby nie bylo niespodzianek ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|