![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nazwa: Kamieniczka
Wymiary parceli: 50 x 40 Typ parceli: Podstawa mieszkania. Ceny wynajmu mieszkań: 3 283$ - 3 313$ Załączone przedmioty: animowane zasłony by Miki2207 do pobrania ze strony www.simart2.pl Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M - akcesoria, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie. Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler do pobrania z tej strony: http://sims2pack.modthesims2.com/Sim...ller_v1514.exe Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Parcelę możesz pobrać z tego miejsca: POBIERZ Miłej rozgrywki __________________________________________________ _______________ Trochę tego, wróciłam do starego stylu, bo hmm... IKEA mi się przejdła, a stwierdziłam, że taka starodawna kamieniczka fajnie się będzie prezentowała w mojej okolicy ![]() UWAGA: prezentacja ma 37 obrazków... ale mam nadzieję, że się nie zniechęcicie ![]() Oto jak wygląda cała kamienica z widoku otoczenia: ![]() I z bliżeszej odległości: ![]() Tutaj widzimy plac zabaw: ![]() I front budynku: ![]() Tył budynku (ponieważ nie jest zachwycający, więc zdecydowałam się na danie placu zabaw na przód parceli ![]() ![]() Wejście do mieszkania i jednocześnie odbiór kluczy: ![]() Już w środku: ![]() ![]() tutaj znalazłam kolejny błąd twórców - może i fajnie wyglądają zdjęcia z sufitem, ale nie pokazują kolejnego piętra tylko piękne niebo - czasami gwiaździste ![]() ![]() Przejdźmy do kuchni: ![]() ![]() A oto i słynny lokaj z zapędami fitness ![]() ![]() ![]() Na pierwszym poziomie budynku jest także salon: ![]() tutaj daję zdjęcie dla zainteresowanych jak wygląda interakcja - "pocałuj > tańcz" i "ssij twarz" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Należy się wyjaśnienie za zmianę scenografii drobną - pierwszy raz budowałam apartamenty i kilka razy musiałam wchodzić i wychodzić z gry, stąd te różnice na screenach w umeblowaniu ![]() Wchodzimy na wyższy poziom: ![]() Drzwi prowadzące do łazienki, pokoju nastolatki i sypialni: ![]() Najpierw obejrzymy sypialnię: ![]() A tutaj ciekawostka - simy śpią w nowych pozach ![]() ![]() Toaletka: ![]() ![]() ![]() Pokój nastolatki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przy okazji zachwycę się półkami i obrazami, które można wieszać na różnej wysokości ![]() ![]() A kaloryfer naprawdę grzeje ![]() No i łazienka: ![]() ![]() ![]() A na koniec rzuty parceli (tylko nie dziwcie się, że tak pusto, bo jak mieszkanie ma lokatorów to się "zaciemnia" ![]() ![]() ![]() ![]() No jestem zachwycona możliwościami Osiedlowego Życia ![]() Ale przy ocenianiu bądźcie wyrozumiali, bo to moja pierwsza tego typu budowla, a poza tym mam dzisiaj urodziny ![]() Aha i na koniec, chciałam pokazać, jak ładnie się w OŻ prezentuje Kuchnia i Łazienka (chodzi o widzące lampy i zyradole. Gorzej z otwieranymi oknami - jest tylko jedno i otwarte na stałe. I przy okazji zaprezentuję też, jak można zmieniać kolory sufitu... Tylko tych ostatnich fotek nie bierzcie pod uwagę przy ocenianiu ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 23.04.2009 - 13:39 Powód: Pobieranie |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|