![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ogród-6/10
Bryła-Może być ale nie zachwyca kolor jest fajny ale nie ,,bardzo'' -5/10 Drzwi i okna- nie pasują do koloru bryły... Okna i drzwi moim zdaniem powinny być brązowe. A białe drzwi tu nie pasują a ni czarne okna . Też i te dwie rzeczy nie pasują do siebie bo (bede sie powtarzać) ,,gryzą '' sie z kolorem bryły- 4/10 (Dla tego tyle bo dom jak by miał być taki postawiony w rzeczywistości to okna i drzwi nie pasowały by do koloru domu i wyglądał by dziwacznie bynajmniej moim zdaniem) Przedsionek-Nie podoba mi się w nim kolor ściany a ni ozdoba stojąca obok szafy.Biały do brązowego przedsionka nie pasuje..za bardzo.- 7/10 Kuchnia-Ohh super ..Bardzo mi sie podobają jej kolory. 10/10 Mini jadalnia-Noo nie podoba mi się ponieważ.. Jest blisko kuchni i powinna być raczej koloru biało-zielonego. Ja bym dała zielone krzesła i biały stół mały. -8/10 Salon-Podoba mi się jest fajny.10/10 Sypialnia-Też fajna. Jest utrzymana w kolorach biało-zielonych ![]() Łazienka-Ojjj bardzo ale to bardzo mi się po doba z tego całego domu. 10/10 A ogólnie to tak by polłączyć razem salon i przedsionek to wyszło bu jedno duże pomieszczenie a jest tez bardzo dużo wolnego miejsca. Ocenka ogólna - 72 : 9 =8 ocena to 8/10 ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|