![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bo cóż.. Jakby to nazwać? o__O
![]() Zacznijmy od tego, by nie było gadania tego samego w kółko: 1. Mam dużo dodatków sciąganych z internetu. Tak, wchodziłam w ten program, co pokazał te dodatki które mogą mi uszkadzać grę, i tak, usunęłam wszystkie, które zaznaczył na takie które mogą mi ją uszkadzać. 2. Reinstalacja gry mi nie pomogła. 3. Wszystkie simy od maxisa z normalną skóra, tą podstawową, wyglądają właśnie tak. Wszystkie inne ze skórą z Karnacji własnych wyglądają normalnie. 4. Karta graficzna. Szczerze powiedziawszy to prawdopodobnie to nie jest nic związanego z moją kartą graficzną, bo skoro te Karnacje własne normalnie działają, i inne gry o_o 5. Nie przeszkadzało mi tak bardzo, bo zawsze wybierałam z Karnacji własnych, ale kiedy sim idzie do akademika, czy wogóle, Rodzina Ćwirów i inne simy od maxisa x_X Wyglądają właśnie tak oO 6. Robiłam sobie długą przerwę od simsów, nie grałam z pół roku, i przed tą przerwą miałam tak samo. Erm. Btw. Albo jestem jakaś zacofana, albo coś, ale spójrzcie na CAS x_x Czy to doszło z dodatkiem, czy mój CAS jest też zrąbany? o_o Tak, ściągałam jakieś CASy z internetu, i było wszystko w porządku, Do czasu. Myślałam że ten ściągnięty CAS też mi uszkadza grę, po tym jak zobaczyłam właśnie To, więc wywaliłam cały ten ściągany CAS. Nie pomogło. Więc proszę o jakąś Pomoc o_o |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|