Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.03.2004, 15:48   #11
Justa
Guest

Domyślnie

A ja nie bylam ta gra az tak zachwycona.
To prawda grafika wspaniala i postacie bardzo realne.
Malo ubran,malo mebli i nie wszystkie sa ladne.
Ogolnie niewiele mozliwosci i gra moze sie znudzic no chyba ,ze kogos nagosc nie nudzi i uwaza,ze to rewelacja Pogralam troche i zmazalam gre z kompa.Nawet sobie sciagnelam pieniadze ,alby miec wieksze mozliwosci Zmienilam calkowicie mieszkanie,zrobilam sobie ogrod z basenem na dachu,zajelam sie singlesami i bylo milo przez chwile .Ale jakos nie przypadlo mi to do gustu.Tyle szumu na poczatku,a teraz cisza.No i troche denerwowala mnie kamera ,czas ktory strasznie sie dluzyl i nadal byly niektore opcje niedostepne myslalm ,ze wykituje na tym poddaszu heh,a moj lokator byl jakis nie chetny Jest pare niedociagniec,ale ogolnie nie jest zle.Grafika robi swoje Moze niepotrzebnie sie zrazilam tak szybko (na pewno nie odkrylam wszystkiego).Moze bede miala kiedys ochote i zainstaluje raz jeszcze.

Pozdrowka

MaRtAaA Zgadzam sie z Twoja wypowiedzia ,nie pasuje mi tylko Twoje stwierdzenie "calkowita symulacja " Symulacja to jest,ale calkowita? Hmm chyba nie.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania