![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć. Mam następujący problem:
Grałem z włączonym kodem boolprop testingcheatsenabled true. Któregoś razu wysłałem sima na studia. Tam udało mi się dostać do bractwa. Kiedy kazałem mojemu simowi przeprowadzić się do bractwa, ten wyszedł normalnie z planszy i we wspomnieniach pojawił się kwadracik informujący o przeprowadzce do nowego miejsca... Problem w tym, że nic więcej się nie stało :/ Zapisałem grę i wszedłem do bractwa, gdzie powinien być mój sim i nic... Wróciłem do akademika i też go nie było... Po prostu zniknął. Wróciłem do jego domu rodzinnego i udało mi się go zaprosić przez jego mamę ("zaproś z rodziną", czy jakoś tak bo inaczej cały czas odmawiał). Sim wrócił, kliknąłem na nim "MAKE SELECTABLE", po czym znowu kliknąłem na nim i pojawiła się opcja "zgłoś zaginięcie sima (...)". Sim powrócił i wszystko było ok. Dziwna sytuacja... Później wyjechałem nim na wakacje, tam z hotelu udałem się na parcelę publiczną, a jak kazałem mu wrócić do hotelu... Znowu zniknął! Problem w tym, że tutaj nie da się zapisać gry, więc stracę wszystkie umiejętności jakie zdobyłem w międzyczasie:/ Moje pytanie brzmi: czy jest jakiś kod przywracający sima od razu? Można zmienić typ parceli z publicznej na mieszkalną, ale to działa dopiero po zresetowaniu planszy (trzeba z niej wyjść i wejść z powrotem, inaczej opcja zapisu gry się nie poajawia...). Czyli to nie pomaga, bo nadal tracę to, czego nie zdążyłem zapisać. Ostatnio edytowane przez lolo : 08.10.2008 - 13:08 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|