![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
A!
Kocham Cię kobieto :* Będzie kontynuacja ![]() <swoją drogą nawet fajny ten koleś... ![]() Bardzo mnie rozśmieszył motyw z wampirami i Maxem. To było genialne... Aż nie wiem co napisać... Ostatnie zdjęcie rozwala ![]() <tylko czemu nie ma Johna i Alanka?> No... i gdzie jest OS? Callineck będzie zła. Tak smo, jak ja teraz ![]() <foch> Błędów jak zwykle nie ma. Wsystko super hiper ^^ <aż robi literówki> _____________________ A teraz do rzeczy : I odcinek - jakoś trudno mi się było za niego zabrać... tylko nie bij ! Gdybym tylko zobaczyła tagi, byłabym Twoją wierną czytelniczką od początku. Fabuła do mnie przemówiła, bardzo miło się czytało, spodobali mi się bohaterowie ( ![]() II odcinek kłótni ciąg dalszy, wkraczają nowe bohaterki. Ciągle mnie wszystko intrygowało ^^ zdjęcia... no cóż zdjęcia są zarąbiste ![]() Świetne dialogi, z odpowiednią dawką humoru <czasami nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie pośmiać> III odcinek Niepotrzebnie słuchałaś niektórych i niepotrzebnie skróciłaś odcinki. Znów rozwalają mnie zdjęcia, a dawka humoru jest zabójcza ![]() Btw, Juliette jest strasznie podobna do swojej mamy... Pokazuje swój silny charakter, jednak jest bardzo delikatna. Max zostaje dziabnięty i pobity ^^ IV odcinek No cóż... zaczyna się dziać ^^ Skrócone odcinki ( ![]() ![]() V odcinek Zdjęcie oklapniętego Johna mnie rozwaliło ![]() ![]() ![]() VI odcinek Ja się na temat zdjęć miałam nie wypowiadać, ale no nie mogę. Genialne. A cios w dumę Johna to było to ![]() ![]() ![]() ![]() VII odcinek Ale oni się eleganccy zrobili ![]() Poznajemy kolejnego bohatera o zabójczej urodzie <Albert>, który okaże się być jedną z kluczowych postaci ![]() ![]() ![]() VIII odcinek Niby jednorazowa postać okazuje się być kluczową <A.> Ta ich prawie ucieczka z hotelu i Kate ponownie ratująca swojemu bratu tyłek... nie ma to jak kochające się rodzeństwo ![]() ![]() IX odcinek Bardzo pokrzywdziłaś niektórych chłopaków, dając wysokie dziewczyny ^^ ale to nic. Jezu, ja bym mogła o tych zdjęciach w kółko... Głuptas z tego Johna, że zostawił swoją matkę ot tak z wampirem x(, przy okazji ten wampirek okazał się być dzieciorobem ![]() ![]() X odcinek Całkiem ładny ten dom ![]() ![]() John robi i źle i dobrze, że wychodzi i daje się namówić Albertowi na spacer. Ale przy okazji odnajduje siostrę <i tu śmieszne screeny zwaliły mnie z nóg ![]() I bynajmniej jest pewien, że Kate jest "bezpieczna" z Johnem ;] XI odcinek Po moich żałosnych postach pojawił się nowy odcinek ![]() Znów wprowadzono nowych bohaterów ( ![]() XII odcinek krótko!! x( ale treść nadrabia wszystko ^^ Victoria zrobiła na mnie wrażenie pilotując helikoptra xD <specjalny błąd> Wielki powrót Thomasa ^^ objawiający się próbą rozmowy z dziewczynką. Mała otworzyła się przed nim, ale niekompletnie, bo Max przerwał im to pasjonującą czynność ![]() I na koniec, nasi zapomniani bohaterowie wracają... poturbowani ![]() XIII odcinek Smutno mi było, jak czytałam go pierwszy raz... byłam pewna, że zabiłaś go x( Myślę, że postąpił dobrze, zostając, jednak strasznie żal mi Karol <zapala świeczkę> głupi, nieśmiertelny Albert ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu, ale ten tekst, który Albert wypalił pod koniec, wzruszył mnie... XIV odcinek Zacznijmy od tego, że w śmiesznych screenach Max gwałtownie ożył i nawet polubił swojego niedoszłego mordercę <śmiech>. Nasi dzielni bohaterowie ani myślą zostawiać potrzebujących, więc ruszają im na ratunek. Miałam nawet nadzieję, że Juliette załatwiła Alberta, ale jesteś na tyle nieprzewidywalna, że nic nie wiadomo ^^ Ale sam Albert tak fajnie wygląda zbroczony krwią ![]() ![]() ![]() Na szczęście jest jedno wyjście... ![]() ![]() XV odcinek Kolejna postać <skądś ją kojarzę... ![]() ![]() A ta improwizacja Johna z wodą święconą mnie rozwaliła xD <"och" "ach" nad zdjęciami> XVI odcinek Gdybyś poczekała jeszcze jeden dzień, miałabym pięękny prezent imieninowy ![]() ![]() ![]() ![]() No i bonus... ![]() XVII odcinek Chrapanie wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i kurde znów zdjęcia i opisy... kocham takie coś ![]() ![]() A ostatnie zdjęcie.... <nic nie powie ![]() XVIII odcinek I część Koniec ![]() ![]() Max wypadł najkorzystniej ![]() No... Alanek prawie dotrzymał słowa ( prawie bo nie poszli na plac zabaw, tylko ten plac przyszedł do nich ;]) no... Henry gejem ![]() Henry... Henryś gejem... ![]() XVIII odcinek II część Brak słów. I. Tyle. Te zdjęcia <ostatnie ![]() Fabuła. Nowy bohater... kurka, brak słów... genialnie, jej! będzie kontynuacja!! <skacze pod sufit> a Max amant jeden ,rzucił mnie, nie wybaczę ;] _____ potem, jak ochłonę, na pewno coś jeszcze dopiszę ![]() Dziękuję Ci za to, że udostępniłaś to fs :* się rozpisałam....
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 14.11.2008 - 22:06 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|