Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 30.11.2008, 13:34   #1
szoker
Guest

Post Ścinają mi się the sims 2 + dodatki do rezydencje i ogrody

Dziwna sprawa, mam dodatki to the sims 2 wszystkie oprócz dodatku 4 pory roku. Dziwi mnie to , że gra przy około 3 lub 4 osobach na trybie ultra szybkim się ścina...i to jeszcze jak ! komp powinieni raczej to wytrzymać procek amd 2 rdzenie 2000mhz + karta graficzna radeona Hd3650 512, 2 gb, czyzby to mogło byc spowodowane karta graficzną ? procesor chyba powininien to przetrzymac szczegolnie ze gram na rozdzielczosci 1024 na 800 ( nie jestem tego pewien ale to rozdzielczosc na 800x600) detale sa ustawione na niska a czestotliwosc odswiezania na 60 ! gra wczytuje sie tez nie zbyt predko... sterowniki mam zainstalowane z plytki dolączonej do karty graficznej direct jest chyab ten najnowszy bo przy instalacji powienien sie chyba zainstalowac, a dodatki isntalowalem 3-4 dni temu;] czy tak ma byc ? wczytywanie gry do wyboru otoczenia trwa około 1minuty i 30 sek a do otoczenia ok 30 sek a dodo domu ok 30 sek xD wiec razem to bedzie około 2,5 minuty, czy wam tez sie tak wczytuje ?zainstaluje jeszcze stery do karty ze strony producenta, gra na normalnym spidzie chodzi bardzo płynnie ;> przy jednej osobie na ultra spidzie tez w miare dobrze
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania