|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się mój domeczek? | |||
Bardzo... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 4.17% |
Tak... |
4 | 16.67% |
Może być... |
3 | 12.50% |
Nie... |
16 | 66.67% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć. Mam super nowinę dzisiaj w TESCO kupiłem sobie TS2RIO i niedługo zbuduję dom w stylu Art Deco. A i tak jak wczoraj obiecywałem wstawiam dzisiaj kolejną budowlę mego autorstwa. Mam nadzieję, że wam się bardziej spodoba niż poprzedni. To mój 4 domek na forum.
Rodzina Bryza to jedna z bardzo bogatych rodzin. Wojtek i Kamila mają 1 córeczkę Agatkę. Są zwykłą rodziną, kochają się wzajemnie i niedawno wrócili z Wyspy Twikkii, opalili się i to nawet bardzo. Wojtek jest żołnierzem, a Kamila pracuje w sklepie spożywczym. Uwielbiają morze. ![]() Bryła jest niewielka, ale ładna: ![]() Bryła na: ukos: ![]() z lewej strony: ![]() ![]() z prawej strony: ![]() Basen: ![]() Plaża: ![]() Przedpokój dolny(sory, że na 1 zdjęciu widać niebo): ![]() ![]() ![]() Kuchnia+Jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Kącik Czytelny: ![]() ![]() Łazienka Dolna: ![]() ![]() ![]() Przedpokój Górny: ![]() ![]() Łazienka Górna: ![]() ![]() ![]() Sypialnia Agaty: ![]() ![]() ![]() Sypialnia Rodziców: ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: Parter: ![]() 1 Piętro: ![]() Dach: ![]() Ostatnio edytowane przez dżin. : 28.01.2009 - 16:22 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|