![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dobra, to ja opisze swój malutki problem:
"Zwiedzając" Przedmieście natknąłem się na Klub "Mroczna Krypta" - niby niczego sobie, bar, DJ i powolni kelnerzy, jednak nie ma co ukrywać, że całość konstrukcji tego budynku przypadła mi do gustu. Postanowiłem zrobić jego odwzorowanie, mineło niewiele czasu i już wyuczyłem się go na pamięć, nawet budowa każdego stolika i lamp w te samą stronę i na odpowiednim miejscu ( teraz już buduje go z pamięci w ok. 15min. ). Są jednak w tym budynku rzeczy, których odwzorować się nie da, dobra już wiem jak wstawić drzewo wewnątrz, budować "połówki" podłóg i wstawiać rozpraszacz cienia na kolumny po środku, chodzi tu np. o połączenie bar + kolumny ( okej ujdzie w końcu na co to potrzebne? ) i drzewa na zewnątrz z podłogą ( to chyba niemożliwe ), umieszczenie białych podłóg chodnika poza teren parceli, na którym jest trawa ( to też ). No to poza tymi szczegółami wszystko jest w porządku. Myślę, że NIE MA na to sposobu, jednak jeśli ktoś go zna ( w co wątpie ) to przyznać się. PS: wątpie czy znajdę rozwiązanie Narq |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |