![]() |
#12 |
Reputacja: 16
|
![]()
Widać w tej pracy dużo wysiłku,aby nadać jej charakter, jednak w mojej ocenie wyszło chyba jednak dość średnio.
Z zewnątrz dom prezentuje się bardzo masywnie, głownie przez zastosowane na elewacji materiały. W środku drażni mnie mnogość przedmiotów, jest ich zdecydowanie za dużo, na dodatek wiele z nich jest bardzo kiepskiej jakości, co dodatkowo psuje efekt. W niektórych miejscach, jak np. salon (?) meble są zupełnie niepasowane a ich aranżacja sprawia wrażenie bałaganu. Kontrowersyjne są również zestawienia starych i nowych mebli. Owszem, jest obecnie taki trend, ale te elementy należy wówczas odpowiednio wyeksponować. U Ciebie to wszystko jest niestety pomieszane ze sobą. Pierwszy raz też widzę takie zasłony w łazience. Drażni mnie również dywan - jest nie dość, że niehigieniczny to na dodatek przy tych świecach stwarza zagrożenie pożarowe. Dobrze prezentuje się otoczenie domu, jest całkiem interesująco zaaranżowane, ale i tym razem mnogość atrakcji popsuła nieco efekt. Basen,fontanna, jacuzzi z wodospadem to zdecdowanie za dużo jak na tak małą powierzchnię. Brakuje większego zróżnicowania pokryć terenu. Podsumowując - parcela ma charakterystyczny klimat, jednak ze względu na swoje zagracenie i brak spójności nie zachwyca. Przy kolejnej produkcji zwróć uwagę na dobór dodatków i ich jakość. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|