![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Tylko w Dziwnowie i we własnych otoczeniach grałem
Uwaga !!! W poniższej historii używane były kody !!! Dziwnowo : Papużka - Nerwus podczas nie obecności Cecylii wyssał z Lucjana wszystkie aspiracje za pomocą urządzenia które znajdowało się w domu . Jeszcze tutaj nie używałem kodów lecz wypełniłem pragnienia Nerwusa na tyle aby móc sobie kupić drugie urządzenie do wysysania Aspiracji i umiejętności (W między czasie 4 razy zlał Lucjana ) , Cecylia wróciła z Jadźką z pracy dostała awans . Wtedy to właśnie Pan Jakiś XD , spowodował wysysając z niej Aspiracje że w domu zostali sami wariaci . Papużka się rozwiedli a Cecylie zjadło robactwo XD . Widmo - Do nich wprowadził się Nerwus . Zaprzyjaźnij się z dwójką i wspiął się na szczyt kariery , zdobył taką kwiato-krowe . Jeszcze wyciągnąłem wskrzesiomiot zmieniłem mu twarz ( nie wskrzesiomiotem XD ) . Offelia umarła z głodu lecz Oliwka ożywiła ją , po czym dziewczyna ożyła ( no logiczne nie XD ) . Na złość Oliwce 3 dni przed śmiercią uczyniłem ją wampirem (hehe) ugryzła Offelia która poszła na studia z Jaśkiem . Długo nie karmiony krowo-kwiat XD zjadł staruszke którą Nerwus wypił i ożywił . Jeszcze gdy Oliwka nie żyła z grobów zaczęły wychodzić duch . Jakiś wyprowadził się ze swojim kiciusiem baryłką i to na tyle . Kamasz - Wysłałem Damazego i Ruperta na studia . Przy okazji robiąc z tego pierwszego siłacza i kogoś na pierwszym wojskowym szczeblu . Damazy studiował Historia a Rupert Ekonomie Kowal - Wysłałem Jaśka z Offelią na studia literatury Dziwak - Narodziło się dziecko Miłowo - nie grałem jeszcz Werona - Nie było w grze . Ktoś wie może dlaczego ? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|