|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Brył to ty nie umiesz robić, za duży dach, nie pasujące okna, brzydki kolor ścian, jednak wnętrza dużo nadrabiają. Masz śliczne dodatki i w ogóle doskonałe rozstawienie, kolorystyka. Ogród też do całości pasuje.
8/10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Całkiem ładnie, ale kuchnia jest dla mnie trochę za jasna w porównaniu do reszty domu.. ^^ 9/10
Bryła też nie za ładna, ale zwracam honor - przecież to nie ty ją zrobiłaś...
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
śliczny!
![]() aż ma się ochotę wprowadzić jakąś rodzinkę |
|
|
|
|
#4 |
|
|
Bryła jest nawet ciekawa. Ma bardzo ładny kolor. Okna i drzwi są ładne. Kwiaty przed domek bardzo ładnie psują do koloru bryły. Hall jest bardzo ładny podoba mi się strasznie. Kuchnia nie jest zła ale jakoś nie lubię białych mebli kuchennych. Jadalnia moim zdaniem jest trochę zatłoczona i mi się nie podoba. Pokój kawowy jest bardzo ładny podoba mi się. Sypialnia jest fatalna łóżko jest obrzydliwe a kolor ścian jest masakryczny. Łazienka jest ładna ale średnio mi się podoba kolor ścian i płytek. Pokój dla dziecka jest śliczny chyba to jest najlepszy pokój w tym całym domu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bryła domu
Bryła jest klockowata ale niestety nie mogłaś w niej nic zmieniać. Podobają mi okna i kolor ścian. Wnętrze Jest takie dworskie i stylowe. Masz dużo pomysłów na pokoje i ich urządzenie. Komputer - może być aczkolwiek niezbyt mi się podoba w danym pokoju. Ogród Mało zdjęć, ale śmiem stwierdzić że jest naprawdę dobry Ocena: 7,5/10 |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|