![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ela co za dramat!One sprzedają narkotyki tak?Szkoda ze umarł ojeciec.Ale może Iwona znajdzie innego
![]() "Takie jest zycie" odc.10 Przyjaciółki nareszcie otworzyły upragnione drzwi nowego mieszkanka. -Ale super-krzyknęła Kasia i pokazała na duży pokój-To będzie moja sypialnia -Chyba śnisz!To będzie salon! -No dobra, a nasze pokoje? -Hm..Moze tamten?Z oknem na ulice?Będzie twój -Ok.A twój Saro? -Mój będzie ten obok, maja podobna wielkość. -Dobrze.Kiedy się wprowadzamy? -Jak to kiedy?Odrazu! -Ale Saro, przeciez tu nie ma mebli. -Wezmnę kilka z piwnicy, tata trzyma tam stare meble, nigdy nic nie wyrzuca. -Dobrze, a łózka? -Zamówimy przez katalog.Widzisz-Wyciagła z torby gazete i podała Kasi-Wystarczy zaznaczyć co chesz, wysłać a po kilku dniach mamy meble. -No tak.A co teraz robimy? -Teraz to....-niedokończyła Kasia bo usłyszała pukanie do drzwi.-Otworzę! Otwarła drzwi i niewiedziała jak się zachowac.-Dzieńdobry. -Dzieńdobry.To ja Marek Wans.Sąsiad. -Ah tak. Mieszka pan na 4 piętrze. -Zgadza się.Pomyslałem że zaproszę panie na kolacje.Może w piatek o 18.00? -No dobrze.Przyjdziemy.-powiedziała Sara i zamknęła drzwi. -Kasia!To był MArek Wans!Ten przystojniak z dołu!W piątek idzemy z nim na kolacje na 18.00 -Ale Sara!Przecież w piatek jest impreza u Kamila i też na 18.00! -O jej, co robic?-zapytała Sara CDN A z okazji że jest to już 10 odcinek możecie zadecydować co zrobią przyjaciółki.Wybiorę najciekawszą opcję ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|