|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Zaczepisty odcinek
![]() nareszcie coś się dzieje, jakieś sceny erotyczne (oczywiście jam nie erotoman )Aczkolwiek nie otwiera mi się zdjęcie... w punkcie kulminacyjnym i dlatego jestem zła >.< Ogólnie rzecz biorąc chociaż odcinek krótki, to całkiem ciekawy ![]() 10/10 |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Odcinek krótki - faktycznie, zdziwiłam się widząc jego koniec
. Cóż, zdjęcia mnie nie satysfakcjonują, niestety. Maja okropnie wygląda w tym maxisowych włosach, zwłaszcza na pierwszych ujęciach. Co do tekstu - intrygująco ![]() Podoba mi się ten styl. Na razie nic specjalnego się nie dzieję, ocenię jak rozwinie się akcja dogłębnie pozdrawiam - Czarnula vel Voltuś. ;]
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No właśnie....te włosy Mai spędzały mi sen z powiek... :/ Chciałam jakieś takie mokre (?) czy coś w tym stylu....nie mogłam jej przecież zrobić fryzury jak z salonu bo wyszła właśnie spod prysznica
Macie może namiary na jakieś fajne fryzury? Bo ja jak znajdę to wszystkie płatne
|
|
|
|
#5 |
|
|
Moja ulubiona, zresztą sławna - nie powiem - to ta tutaj:http://www.jd-movies.com/downloads.php
z pewnością ci się przyda. zapewne nie jednemu się przydała Nie wiem czy już pytałam, skąd masz tę fryzurę z turbanem - ta jest bardzo fajna ^^ pozdrawiam.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Voltrunia turban to był w jakimś dodatku ale Mari-ka podała stronkę co na niej jest podobny sprawdż sobie na 6 stronie bo tam cos było
![]() odcinek troszkę krótki i mogłaś dać bez zdjęć i ewentualnie dodałabyś potem bo chcę wiedzieć co będzie dalej no i ta scena nie mogłam się oprzeć przepraszam juz nie będę no chyba że jakaś jeszcze będzie
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
bardzo mi się podoba
nic dodać nic ująć perfekt szkoda tego zdjątka ale ja nie jakaś erotomanka bo jak miało być to szkoda, że nie ma ![]() Pozdrawiam i czekam na nowy 10/10 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Słodka Ślicznotka- Człowieku, to nie jest Volturnia, tylko Volturia!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Szkoda tego zdjęcia...
![]() Dobra,dobra. ^^. Opowiadanie świetne, przyjemnie się czyta. ![]() 10/10 ;D
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|