|
|
#11 |
|
Guest
|
Skorzystam z pomysłu Eli (nikt inny nic nie pisał haha :lol: )A wiec tak:
"Takie jest życie" odc.11 -Niewiem-Odpowiedziała Kasia -Ale jak to niewiesz!?-krzyknęła Sara-przeciez musimy cos wymyślić! -Hm....-Kasia zaczęła rozmyślac różne wyjścia z sytuacji w którą wplątała je Sara -Ale czemu się zgodziłaś!Wiedziałaś że idziemy do Kamila! -Zapomniałam.Nie można? -Chwila!-krzyknęła Kasia-Już wiem co zrobimy -Co?Mów szybko! -Otóż wystarczy jeśli Marek pójdzie na przyjęcie Kamila -Ale on go nie zapraszał -Wiem -No więc? -Saro, pójdziesz do Marka i mu wszystko wyjaśnisz,powiec że obiecałysmy wczesniej komuś innemu spedzenie piatkowego wieczoru i spytaj się go czy pójdzie z nami a ja zadzwonię do Kamila i uprzedzę go że przyjdzie z nami kolega Ok? -Ok.Idę Sara więc poszła do Marka a Kasia zadzwoniła do Kamila.Po godzinie Sara wbiegła do mieszkania -Udało się!Pójdzie! -To dobrze, Kamil też się zgodził.Ale co tak długo robiłaś? -Nie nic....Ja tylko gadałam jeszcze z Markiem i piłam kawę.Głupio było odmówić. -Aha.No dobrze. Sara zadzwoniła do domu i poprosiła tatę o przywiezienie mebli.Tata razem z kolegami szybko sie uwinęli i jeszcze zdążyli umeblować mieszkanie. -No córeczko, teraz to tu jest ładnie. -Tak, dzięki tato-odpowiedziała Sara-Teraz razem z Kasią mamy wymarzony własny kąt. CDN |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|