![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm... Jes lepiej niż poprzednio, akcja się bardziej rozwinęła, zdjęcia są lepsze, ale na jednym jest takie żółte pudełko...
Akcja toczy się za szybko, a wydarzenia są takie... oklepane. Ile razy ja to słyszałam? Kłopoty z chłopakiem, niechciana ciąża... Ogólnie jest ok, ale nie jest super dam 7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Jeny, wszystko dzieje się straaasznie szybko oO
Popracuj nad zdjęciami, ale i tak jest lepiej niż na początku. Ogólnie jest w porządku, pisz dalej ![]() A właśnie... Probówka, na litość boską! ![]()
![]() |
#24 |
|
![]()
Lepiej, lepiej, ale wiesz, że nie bardzo dobrze
![]() Fotostory oczywiście oklepane, ale jak na początek - to tego nie potępiam. Trochę szkoda, że tak szybko to wszystko się rozwinęło i nie zostało opisane bardziej i więcej (więcej zdjęć jak i tekstu). Nie jest źle jak mówiłam, można powiedzieć, że nieźle. 7/10 ;D pozdrawiam i czekam na next.
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]()
Moi poprzednicy napisali to co sądzę o tym fs,ale dodam jeszcze że,nawet ciekawe chociaż akcja jest za szybka.Dialogi są suche,jak dla mnie brakuje przymiotników,porównań takich 'ubarwień'.Co do samego tekstu,dobrze napisany,nie zauważyłam nigdzie błędów.Chociaż jeden kawałek mnie rozbawił serdecznie
Cytat:
Moja ocena 5/10.
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
powiem krótko:podoba mi się.
zapytam się krótko:co to za pudełko? jeśli pozwolisz drugie pytanie:kiedy następny odcinek? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
było dużo krytyki a ja napisze raczej pozytywnego posta:
bardzo ładne simki i bardzo ładne ubrania ;] śliczne są też ich imiona popracuj jeszcze troche nad tekstem i będzie super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Na razie nie mogę dodawać odcinków, bo reperują mi laptopa, na którym to było. Przepraszam, wkrótce pojawią się następne.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem to fotostory jest całkiem fajne,ale mam zastrzeżenie co do tytułu- nie jest zbyt zachęcający.Ogólnie daję 8/10.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|