|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
"Takie jest zycie" odc.14
Marek wyszedł a dziewczyny dokańczały swoje kreacje.Ubrały palta, buty, i poszły po Marka.Cała trójka powędrowała prosto do domu Kamila.Cały dom wypełniała rockowa muzyka. -Ale on ma ładną chate-powiedziała Kasia -Tak, ładna, w końcu jego tata jest aktorem.-powiedziała Sara -A jak nazywa się jego ojeciec?-zapytał Marek -Robert Fioneski-odpowiedziała Sara -CO?To ten aktor co grał w filmie "weź albo daj" ?-krzyknął Marek -Tak.To ten.Ale chodźmy już do środka, nie będziemy przeciez tutaj stali-mówiła Kasia Sara weszła pierwsza za nią Kasia a na końcu Marek.Ściągły palta i przywitały się z gośćmi.Podszedł do nich Kamil -Cześc dziewczyny.-powiedział-to ten wasz kolega?Wskazał na Marka -Tak to jest Marek, my z Kasią pomyslałyśmy że nie będziesz miał nic przeciwko temu... -Oczywiscie, przecież gadałem z Kasia przez telefon Razem staneli na srodku sali i tańczyli. Marek wziął na bok Sarę i tańcząc rozmawiali -Wiesz Saro ja chciałem ci powiedzieć że.... że.... że -Że co? -Że.. ładnie wyglądasz -Naprawdę tak sądzisz?Dzięki -Ale muszę ci cos powiedzieć, coś bardzo ważnego, wiesz ja..... Tu przerwał rozmowę Kamil -Chodźcie, napijecie się czegoś, może pepsi? -O tak jestem spragniona-powiedziała Sara i poszła z Kamilem Marek został z Kasią -Zaraz wrócą-rzekła zdyszana Kasia-uff tak szybko tańczyłam ze kolka mnie złapała -Aha-powoedział Marek -Wiesz, muszę ci cos powiedzieć..... CDN Jeśli jesteście ciekawi o Marek chciał powiedzieć Sarze a co Kasia chciała powiedzieć Markowi Musicie poczekać na kolejny odcinek ![]() Niestety jest poczatek tygodnia i jak wiecie jestem zobowiązana chodzić do szkoły, dlatego też odcinki mojego serialu będą się pojawiały rzadziej ![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|