06.05.2009, 17:58
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Pierwsze Spojrzenie
Cytat:
Napisał anie_1981
Możliwe, że też od kogoś gotowego wejdę, ale raczej jedna Simka i mały tani domek. Już wiem jak ją nazwę i mniej więcej jak będę chciała, żeby wyglądała. Ciekawią mnie ciągle takie drobiazgi. Np. na filmiku o sztucznej inteligencji w grze, gdzie Grant stworzył trzech Simów i "dał" im dom. No to sorrka, ale ten dom jest dosyć spory, dziwi mnie to, że nową rodzinę było na niego stać. Może "wzięli go na kredyt". Ale takich szczególików to się dowiemy jak dostaniemy grę w ręce. Chciałabym wybudować dom dla tej pojedynczej Simki i nie wiem ile maksymalnie może kosztować, żeby było ją na niego stać. Na jednym z filmów Ben albo Grant, mylę ich ciągle, wspomniał, że Sim może w ogóle nie mieć domu. Może np: lubić być poza domem, być kleptomanem i w ogóle tak mu dopasować charakter, żeby nie musiał mieć domu do szczęścia.
|
No własnie to dla mnie lipa, bo ponoć nie będzie limitu na koszt domu uposazeniem rodziny. Moim zdaniem faktycznie powinno to być cos w rodzaju kredytu a nie tak, o ni z gruszki ni z pietruszki.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|