Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.04.2004, 17:05   #571
likagirl
Guest

Domyślnie

No właśnie!Nie ma zielonych i niebieskich smoków ! Są tylko fioletowe(mogły się mylić z niebieskimi), żółte(wyglądają żółto-zielono wiec ktoś mógł pomylić z zielonym) i czerwone (moje ulubione).A co do tych smoków nieistniejących to przecież gdyby ktoś naprawde miał niebieskiego albo zielonego smoka to by umieśił tu fote i się tym chwalił a tak to nikt nie chce, to oczywiste ze albo kłamią albo kolorów nie rozrózniają.

I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X Ktoś chce być na liście?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.04.2004, 20:13   #572
Nyśka
Guest

Domyślnie

Możę nie kłamią ale mają inną ostrość monitora np. moja koleżanka ma bardzo ciemny obraz i u niej Prinite jest szarozielona w nocy a w dzieć żelona z odrobiną żółci.

stare 18.04.2004, 15:09   #573
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

Wiecie co moze tak zrobimy kto bedzie miał zielonego albo niebieskiego smoka (naprawde ale nieściagnietego) niech umiesci nam zdjecie !!!!!!

tylko mozecie mi powiedziec jak umieszcza sie te zdjęcia

--------------------------------------------------------------------------------------------[SIZE=1]The sims is very very very good game!!![COLOR=purple]

stare 18.04.2004, 15:28   #574
Klakier
Guest

Domyślnie

Może zaczynam pisać nie na temat trochę ale ja spotkałam się z trzema rodzajami smoków:
1.żółty-chyba najspokojniejszy,nie zauważyłam żeby używał ognia(i dobrze)
2.fioletowy-też spokojny,ognia też chyba nie używa.
3.czerwony-nie nawidzę go!ciągle mi wszystko podpala!Ostatnio jak tylko wykluwał mi się czerwony to wolałam go wykasować niż spalić dom.

stare 18.04.2004, 15:34   #575
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

Kazdy smok spala ale niezawsze (one to chyba robia dla rozrywki)np. mój fioletowy spalił wanne,domek dla dzieci. kwiatki!!!

Jak mi powiesz jak umiescić zdjecie to ci moge pokazać

stare 18.04.2004, 16:36   #576
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Cornelko jak umieszczac obrazki masz bardzo szczegolowo napisane tu http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6067

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 19.04.2004, 15:45   #577
Kama2002
Guest

Domyślnie

Jak tak dalej pójdzie to daltonizm stanie się problemem XXI wieku

stare 19.04.2004, 18:53   #578
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

hehe! dobre! ja nie mam takiego problemu niestety(zart), bo mi sie ciagle trafiaja czerwone! i nie wiem co zrobic zeby to zmienic. ostatnio kupilam trzy smoki, a tu co- wszystkie czerwone! <_<

stare 19.04.2004, 18:57   #579
Nyśka
Guest

Domyślnie

Buć może... ale jak co to daltonizm to choroba chłopaków.Dziewczyny raczej na nią nie chorują. A może to jakś inna odmiana to choroby.

stare 20.04.2004, 09:49   #580
Kama2002
Guest

Domyślnie

No to niedość, że chłopcy zdominowali to jeszcze powiększa się grono daltonistów... Katastrofa ekologiczna po prostu!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 39 (0 użytkownik(ów) i 39 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania