|
|
|
|
#1 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Nikogo się nie przekona na siłę
![]() To jasne, że są osoby którym się 3 spodobała i takie których rozczarowała. Należę do tych drugich, ale przyznaję, że cały czas gram
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
sims3 jest ciekawe, tak generalnie, nie każdy sim jest taki sam etc. etc. aczkolwiek jest całkowicie rozczarowująca, jeżeli się spodziewało czegoś rewolucyjnego. maxis zrobił z tego bardziej rozbudowany dodatek do dwójki ze zmienioną grafiką, lekko zmienionym interfejsem, kilkunastoma nowymi interakcjami i możliwością włoczenia się po mieście (jaki jest tego sens, jeżeli wchodzić i widzieć naszego sima możemy jedynie w bibliotece i gdzieśtamjeszcze? już w dwójce, choć parcele publiczne ładowały się wieki, miało się do nich szeroki dostęp). Mogli zrobić mnóstwo rzeczy, możliwość układania własnych fryzur, robienia kilku rzeczy jednocześnie etc. etc. Mi ta gra wydaje się trochę ukrócona, jakby nieskończona. jeżeli wyszłaby ostatecznie w tym lutym, to nie wiem co to by było. Chyba, że zostawiają sobie to wszystko na kolejne 'rewolucyjne' The Sims 4/
|
|
|
#3 | |
|
Admin Emeryt
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja się nie dziwię, ze nie ma pór roku i pogody
Z tego co mi sie wydaje, to był najbardziej "kasowy" dodatek do TS2. Z marketingowego punktu widzenia, to byłby tzw. strzał w stopę.Nie grałam jeszcze, ale cieszę się, ze dali samochody, sufity juz w podstawie ![]() BTW juz nie moge sie doczekac az zainstaluje sobie w pracy i bede obserwowac jak simy same sie rozwijaja
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja nie kupię sobie TS3.
Powiem szczerze że jeszcze kilka tygodni temu nocami rozmyślałam o simsach 3. Myślałam sobie, że skoro między TS1 a TS2 był taki skok to tak samo będzie między TS2 s TS3 i aż nie potrafiłam sobie tego wyobrazić. Planowałam już przystosowanie mojego kompa aby uciągnoł grę, myślałam też nad tym aby usunąć całe sims 2 i skupić się wyłącznie na TS3. Moja mania szybko minęła. Oficjalnej premiery jeszcze nie było a ja już z każdej strony słyszę, czytam negatywne opinie na temat gry. Nie grałam TS3, ale sporo się już naczytałam. Przeraża mnie wolno upływający czas. Okej, rozumiem że np gotowanie obiadu trwa w rzeczywistości długo, ale to jest gra a nie rzeczywistość. Jakoś nie przekonuje mnie ta gra. Zostanę przy TS2. Kupie sobie jakiś dodatek i będę miała urozmaicenie. |
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Wiesz, Ja polecam Ci nie przejmować się tak opiniami ludzi, których nie znasz, o których nie wiesz jakie są ich gusta i upodobania (mówię tu także o sobie). Nieważne czy opinia o grze jest pozytywna czy negatywna, trzeba ją brać z przymrużeniem oka, bo najlepiej przekonać się samemu. I na Twoim miejscu spróbowałabym zagrać, może u koleżanki, brata, siostry, jeśli oczywiście trafi się taka możliwość. I wtedy przekonasz się, czy Tobie gra odpowiada, czy nie ![]() Opierając się na cudzych wrażeniach z gry, nigdy nie przekonasz się, jakie byłby Twoje wrażenia.
|
|
|
|
#7 |
|
Admin Emeryt
|
Irbis - mądre słowa
![]() Mi się niby gra nie podoba i wg mnie ma więcej minusów niż plusów, aczkolwiek jakoś dziwnie cały czas gram i sobie kupię ![]() Ot tak, do kolekcji
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
A jeszcze z tego co widzialam na screenach, to wrocili do pomyslu z TS1 i krasnal ogrodowy jest ozywiony. Bardzo mnie to cieszy
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ładna wymiana zdań ;-)
To ja jeszcze dodam, że już można "ściągać" dodatki do The Sims 3 -> http://www.thesims3.com/ O ile dobrze tu napisali, można zobaczyć jakie opcje będą przy tworzeniu sima. Na tej stronie, w zakładce "Giełda Wymiany -> Simowie" po lewej mamy wypisane te opcje. Po kliknięciu na "Zaawansowane" ('Giełda Wymiany' -> 'Simowie') mamy wypisane np. cechy charakteru :-) [ http://www.thesims3.com/advancedSearch.html ] Poza tym pytanie do osób które grały :-) Jak to jest z wybieraniem cech charakteru? Czy jest limit - czy można wybierać ile się zechce? |
|
|
|
#10 |
|
Admin Emeryt
|
5 cech można wybrać.
|
|