|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O kurczę ;D Mam nadzieję,że wyjdzie,że wystarczy 1 pkt.,byłabym przeszczęśliwa ;D
A ja mam pytanie właściwie retoryczne^^-nie da się przeprowadzić rodziny z Sunset do River? Czy jest na to jakiś magiczny sposób? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oczywiście, że się da. Nawet z domkiem. Trzeba tylko skopiować rodzinę do archiwum, czy co to tam jest i wyjść z Sunset. Powinnaś móc ich umieszczać w drugim mieście.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Straci kontakty ze wszystkimi simami. A jeśli ma krewnych mieszkających w innych domach, to możesz ich wprowadzić do domu rodziny, którą chcesz przenieść i wtedy będą się znali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czy są takie miejsca, w których można pośpiewać karaoke?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie ma takich miejsc. Możesz za to dawać koncerty w karierze muzycznej.
Hmmm, mam pytanie... czy ktoś wie może, skąd można wytrzasnąć utwory muzyczne z TS1 ? Jejku, jak ja przed chwilą usłyszałem dwa utwory na stronie sims3 przy jakiejś historyjce obrazkowej, to aż się łezka w oku zakręciła ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 27.06.2009 - 21:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy jest mod dodający do spożywczaka roślinę śmierci i owoc życia
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
@Emiko1806: Ale w taki sposób umieścisz tylko "kopię" tej rodziny, a nie właściwą rodzinę. Będzie zero punktów wszystkiego, zero przeżyć i tak dalej, żeby przenieść już twoją rodzinę którą trochę grałaś trzeba raczej grzebać w plikach w Windowsie.
@Jose: Zabuduj cały balkon (ścianą np. tak że zrobi się pokój) potem zrób u góry zadaszenie a potem wywal te ściany które nie są potrzebne i po wszystim ;d |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|