|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Chciałam łowić ryby na takie przynęty jak limonka, czosnek czy cebula, mam te rośliny w wyposażeniu, bo specjalnie je kupiłam, w opcjach wybierz przynętę te przynęty mi się nie ukazują, dlaczego ?
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Mam też drugi problem mój Sim dostał okazję do spełnienia, ma wziąć udział w eksperymencie i odwiedzić ośrodek badawczy, a opcja przeprowadzenia badań jak już tam dojadę jest nieaktywna... mam czas do niedzieli, a tu nic... poniżej podaję linka do fotki.. http://img229.imageshack.us/img229/8250/beztytuujtt.png
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Czy w sims 3 są choroby? U mnie tylko kichają.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
[QUOTE=agnieszka130187;1088877]Poziom wędkowania mam na 10... myślałam, że nie muszę czytać książek, aby używać przynęt... ehh
Mam też drugi problem mój Sim dostał okazję do spełnienia, ma wziąć udział w eksperymencie i odwiedzić ośrodek badawczy, a opcja przeprowadzenia badań jak już tam dojadę jest nieaktywna... mam czas do niedzieli, a tu nic... kliknj na ośrodek badawczy tak aby Ci sie pokazala okazja i przesuń na nia kursor, powinno być napisane czemu nie możesz wypełnic okazji(np. nie masz odpowiedniej rzeczy, nie przyszlas w odpowiednich godzinach. |
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
czy da się ostawić, żeby opiekunka do dzieci automatycznie przychodziła wtedy kiedy mój sim idzie do pracy? czy muszę za każdym razem do niej dzwonić?
|
|
|
|
#10 |
|
|
Pojechałam trzy razy do ośrodka i udało się w końcu , natomiast dalej nie mogę łowić na czosnek. :/ Przeczytałam książkę jak łowić rybę wampirzą (czosnek), mam w dzienniku umiejętności pokazaną tą przynętę, a w wyborze przynęt jak nie ma tak nie ma... coś się zawiesiło, błąd ?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|