|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie ściągałam z Store tylko z różnych blogów. Tekstury działają, ale ubrania nie ;(( |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ok, dzieki... bo moja simka moze juz hodowac steki i kotlety, ale omnirosliny wciaz nie ma =/ byl nawet telefon w zwiazku z umiejetnoscia ogrodnictwa, ale miala dac jakies bardzo dobre produkty i tyle. dlugo czekaliscie na ta okazje?
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ostatnie łatki miały zwiększac prawdopodobieństwo pojaienia sie jej. Ja czasem czekam kilka simowych tygodni.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ponawiam moje pytanie powyżej, i mam jeszcze jedno, czy w TS3 naszych simów mogą porwać kosmici? Jeśli tak, czy znowu porwane simy zachodzą w ciąże?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a ja mam taki problem, ze sciaglam sobie rozne fryzury i takie tam mialam 2 rodzaje plikow sims3pack oraz package, tylko ze te z package w ogole mi nie dzialaja dalam je to pliku mods/packages tak jak powinno byc ale nie mam ich ani w grze ani w obiektach zmodyfikowanych:/ plis help
{jesli byl juz taki temat to sory ale forum jest dosyc duze i sie gubie a w szukaj nie znalazlam podobnego}
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jak jeździć własnym samochodem ?
Mam garaż, kupiłem auto, no i klikam na nie, wybieram tam, gdzie mam jechać, ale mój sim wsiada do taksówki, czemu ? |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ustaliłaś właściciela? jak tak to najpierw wsac samochód do plecaka(pamiętaj rzeby go wyjąc jak bedziesz zmieniac rodzine na tym zapisie)
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Żeby nie było offtopu - sądzę, że ustalenie Sima jako właściciela wystarczy, by podróżował samochodem, a nie taksówką.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|