Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.08.2009, 11:53   #1
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał dorrrocia Zobacz post
Mam znów ten sam podobny problem: wchodzę w menu sims3, po lewej stronie klikam w aktualizacje gry i nie mogę zainstalować żadnych aktualizacji. Pisze, że moja gra jest tym czasowo zaktualizowana, a ja nawet w ogóle nigdy jeszcze nie aktualizowałam gry.

Aktualizacja jest mi potrzebna, bo jak ściągałam ubrania do gry i próbowałam zainstalować, to pod koniec instalacji pojawiało się, że aby ukończyć instalację jest potrzebna aktualizacja. Czy ktoś ma rozwiązanie mojego problemu ?
To nie wina aktualizacji, tylko wadliwych plików tych dodatków co chcesz zainstalować. Domyślam się, ze to dodatki ze Store
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.08.2009, 12:18   #2
dorrrocia
Guest

Cytat:
Napisał Mamełe Zobacz post
To nie wina aktualizacji, tylko wadliwych plików tych dodatków co chcesz zainstalować. Domyślam się, ze to dodatki ze Store
Ale czemu nie mogę zaktualizować gry? Czy to możliwe żeby sama się zaktualizowała?

Nie ściągałam z Store tylko z różnych blogów. Tekstury działają, ale ubrania nie ;((
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2009, 18:40   #3
lithium
Guest

ok, dzieki... bo moja simka moze juz hodowac steki i kotlety, ale omnirosliny wciaz nie ma =/ byl nawet telefon w zwiazku z umiejetnoscia ogrodnictwa, ale miala dac jakies bardzo dobre produkty i tyle. dlugo czekaliscie na ta okazje?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2009, 19:33   #4
Mamełe

Cytat:
Napisał centaurea_cyanus Zobacz post
ok, dzieki... bo moja simka moze juz hodowac steki i kotlety, ale omnirosliny wciaz nie ma =/ byl nawet telefon w zwiazku z umiejetnoscia ogrodnictwa, ale miala dac jakies bardzo dobre produkty i tyle. dlugo czekaliscie na ta okazje?
Ostatnie łatki miały zwiększac prawdopodobieństwo pojaienia sie jej. Ja czasem czekam kilka simowych tygodni.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2009, 18:47   #5
Madelaine
Guest

Ponawiam moje pytanie powyżej, i mam jeszcze jedno, czy w TS3 naszych simów mogą porwać kosmici? Jeśli tak, czy znowu porwane simy zachodzą w ciąże?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2009, 19:28   #6
gruszka.
Guest

Cytat:
Napisał Madelaine Zobacz post
Ponawiam moje pytanie powyżej, i mam jeszcze jedno, czy w TS3 naszych simów mogą porwać kosmici? Jeśli tak, czy znowu porwane simy zachodzą w ciąże?
nie ma kosmitów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.08.2009, 12:08   #7
Ayumii
Guest

a ja mam taki problem, ze sciaglam sobie rozne fryzury i takie tam mialam 2 rodzaje plikow sims3pack oraz package, tylko ze te z package w ogole mi nie dzialaja dalam je to pliku mods/packages tak jak powinno byc ale nie mam ich ani w grze ani w obiektach zmodyfikowanych:/ plis help {jesli byl juz taki temat to sory ale forum jest dosyc duze i sie gubie a w szukaj nie znalazlam podobnego}
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2009, 19:41   #8
lisekx
Guest

Jak jeździć własnym samochodem ?
Mam garaż, kupiłem auto, no i klikam na nie, wybieram tam, gdzie mam jechać, ale mój sim wsiada do taksówki, czemu ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2009, 23:04   #9
Ajloneczka
Guest

Ustaliłaś właściciela? jak tak to najpierw wsac samochód do plecaka(pamiętaj rzeby go wyjąc jak bedziesz zmieniac rodzine na tym zapisie)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2009, 10:59   #10
rocktechnika

Cytat:
Napisał Ajloneczka Zobacz post
Ustaliłaś właściciela? jak tak to najpierw wsac samochód do plecaka(pamiętaj rzeby go wyjąc jak bedziesz zmieniac rodzine na tym zapisie)
wsa (...) Żeby !!

Żeby nie było offtopu - sądzę, że ustalenie Sima jako właściciela wystarczy, by podróżował samochodem, a nie taksówką.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania