|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dzięki za podpowiedzi,
wczoraj doznałam olśnienia i sama to odkryłam i śmiać się chciało z samej siebie:-) |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
co zrobic zeby dziecko / nastolatek dostalo tytul wzorowego ucznia? moi juz na 5 zapracowali odrabiaja prace domowe i dupa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
przez trzy nastepne dni jak beda chodzic do szkoly musza utrzymac najwyzsza ocene, wtedy pojawia sie nastrojnik 'wzorowy uczen'
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja Simka ma pragnienie "Napisać autobiografię". Ok, umiejętność pisania ma na maksa, ale jak mam sprawić, by mogła tę autobiografię napisać? Nie ma takiej opcji, gdy klikam nią na komputer i wybieram menu "Pisanie". Jej siostra, pracująca jako urzędniczka dostała kiedyś okazję i dzięki niej może pisać "historię życia", ale moja Monika nigdzie nie ma czegoś takiego...
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziewczynki i chłopczyki, mam ogromny problem.
Moi Simowie (narzeczeństwo xd) nie mogą zawrzeć małżeństwa. Robili bara-bara, całują się, ale nie ma tego. ;/ Emely uważa że Marc jest niezwykle atrakcyjny, ale tego nie ma. ;| Może dlatego, że Marc był wcześniej duchem? Ale zjadł Ambrozję i teraz jest człowiekiem, więc ... ? EDIT : Dziwne, pisze podczas rozmowy "Narzeczona" ale na liście znajomych pisze "Partner : Żaden". LOL. ![]() Ostatnio edytowane przez Fatamorgana : 14.09.2009 - 16:30 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy da się zmienić ubranie?
Chodzi o to, że mam Sima i w kreatorze Simów ubrałem go tak, a mi się już nie podoba, więc jak mam je zmienić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
czy da sie zrobic wlasna kariere do ts3? jezeli tak, to jak?(szukam poradnika)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 48 (0 użytkownik(ów) i 48 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |