|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 15
|
no a czy to jest podczas wykonywania jakiejś czynności? Może po prostu błąd gry.
Lub: Czy jak wywala na pulpit to wyświetla sie okno jakiegoś programu? Może po prostu cos co działa w tle pragnie o sobie przypomnieć no i po prostu sprowadza wszystko do paska. moze wystarczy to wyłączyć- coś w stylu antywirusa, lub innych programów
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
A ile masz wolnego miejsca na dysku systemowym?
Co z pamięcią wirtualną? Może jest jej za mało? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam pytanie, bo to już naprawdę robi się nieznośne.
![]() Dlaczego niektóre obiekty nie chcą mi się zainstalować? Jest to przekreślone kółko, a ściągają się normalnie jak wszystkie, a niektóre nie wchodzą. ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
|
A może nie masz zaktualizowanej gry do najnowszej wersji? Ja tak miałam z niektórymi obiektami i nawet pisało, żebym zaktualizowała grę do nowszej wersji.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ponawiam moje ww. pytanie i mam jeszcze jedno:
Jak można zostać opiekunką do dzieci? |
|
|
|
#9 |
|
|
Nie można zostać opiekunką do dzieci. Jeśli spytasz opiekunki, w jakim zawodzie pracuje to wtedy ci odpowie, że opiekuje się dziećmi, ale nie ma takiego zawodu.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Moja simka marzy o ugotowaniu ulubionej potrawy gościowi. Pragnienie się pojawia przy każdej wizycie jakiegoś przyjaciela domu. Ona pewnie chce się pochwalić umiejętnościami i wcale się jej nie dziwię, ale ja nie mogę się dowiedzieć jaka jest ulubiona potrawa przyjaciół. Rozmawiam i rozmawiam z nimi. wypytuję o wszystko, i wiem już o nich wszystko poza tym jednym-co lubią jeść, jakiej muzyki słuchają, i jaki jest ich ulubiony kolor. Mam wykupioną nagrodę szczęścia pozwalającą łatwiej i szybciej poznawać innych simów i też nic to nie dało.
Dlatego mam pytanie - czy do tego słuzy jakaś specjalna interakcja której moja simka nie posiada lub ja jej nie potrafię znaleźć, czy może trzeba rozwinąć bardziej jakąś umiejętność, np.pogadać trochę przed lustrem - na co jeszcze nie znalazłam czasu- aby móc uszczęśliwić i gościa i moją Basię Pasemko? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 175 (0 użytkownik(ów) i 175 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|