|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
Będą wszystkie się uruchamiać.
edit: Gingers minęliśmy się
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Skład mojej rodziny:
Simy żywe: -Tenisha Simy-duchy: -Michał SimBoty żywe: -Tamison SimBoty-duchy: -Theron Michał i Tenisha są małżenstwem. Theron stworzył Tamisona. Tenisha kumpuje się i uprawia bara-bara z sąsiadem . Czy:Zabić / wysyłać moje Simy w zaświaty? Jeśli nie wyślę będzie konflikt pomiędzy Tamisonem, a duchami, bo Tamison jest tchórzem i czasami jak ich widzi mdleje i dom jest baaaardzo mały, więc czasami stoją w kolejce do łazienki jak w Kiepskich . Za to mają pracę i szybciej rodzina zarabia na chleb, którego nawet nie ma w Simsach . Jeśli ich wyślę będę miał mniej na głowie i więcej miejsca Poza tym irytuje mnie jak te duchy się śmieją i coś tam szepczą . Tenishę wyszkolę i będzie miała najwiekszą wizę, wszystkie umiejętności na maxa itp. Głosujcie w sondzie .//Kowalino: przeklinanie nawet w formie zakamuflowanej przez *** jest nadal niestosowane i zabronione. Następnym razem skończy się to warnem. Ostatnio edytowane przez Wielebny : 10.10.2010 - 18:29 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
czy jest jakis inny mod, aby edytowac sima w CASie, oprocz nraas supercomputer (czy jakos tak)? bo mi on nie dziala, jak wrzucam do packages to potem nie moge wykonac zadnych interakcji miedzy domownikami =/ a zalezy mi na edycji istniejacego sima
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
czy sim nastolatek może się przeprowadzić do dorosłej simki (mojej)?
bo nie wiem czy ma romansować z ojcem czy z synem edit - już go dołączyłam kodem,bo wprowadzić się chyba nie może,dzięki za odzew! Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 13.10.2010 - 21:06 |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Witam wszystkich. Chodzi mi dokładniej o to czy działka 64x64 to maksymalne rozmiary działki? Jeśli tak to trochę mało. Czy może da się przez jakiś edytor albo program zbudować działkę która np. będzie miała rozmiary 80x80? Zależy mi na dużej działce, bo zbieram simoleony i chcę sobię wybudować duuży dom. Coś jak ma Eminem
. Proszę o odpowiedź
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
nie polecam duuuużych domów. Już na działce 64x64 może nieźle się zacinać...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
@up:
Zależy kto na jakim sprzęcie gra. Po za tym parcela 64x64 jest maksymalnym rozmiarem działki w grze. Żadnego modu, hacka, kody itp. nie znajdziesz.
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
Ale nawet jakby się nie zacinało, to i tak simy się długo przemieszczają po domu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mi się gra nie zacina, ale zapisuje się z 5 minut -.-
Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? Procesor : 2ghz Karta graficzna : 893mb Ram : 2gb DirectX : 11 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|