|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Czy jak dana osoba ,,spotkała'' się z Mrocznym Kosiarzem i już raz dała mu kwiat śmierci, a on ją ,,przywrócił'' do życia, to czy jak ta osoba znowu będzie umierać i da kwiat śmierci, to znowu ta osoba będzie żyć? Czy działa to tylko jeden raz, w przypadku każdej osoby?
Proszę o pomoc. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
W moim przypadku dajesz kwiaty śmierci tyle razy ile tylko masz kwiatów, ale u mnie to tylko były 2 razy oszukania śmierci
|
|
|
|
#4 |
|
|
i co
narazie jeszcze nie ma jakichś zapowiedzi nowego dodatku?:p
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
No niestety jeszcze nie ma.
Ktoś wkleił na wikipedię info o czwartym dodatku, miały być to zwierzęta. Ale to oczywiście bzdura. Musimy jeszcze trochę poczekać. |
|
|
|
#6 |
|
|
musimy czekać :c .
ale podobno nad zwierzakami zaczęli pracować już dawno. ale to jest tylko podobno |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Oby, bo strasznie tęsknię za stworami, nie będącymi Simami. Jakby tak dali wszystkie stwory z jedynki i dwójki... W jedynce była Iguana, żółwie... w dwójce było mniej zwierząt. Ale za to psy i koty bardziej dopracowali. Np. w jedynce nie było znaczka płci przy psie\kocie. Niby drobiazg, ale jak się chciało zatrzymać szczeniaka\kociaka urodzonego u nas w domu, to trzeba było go nazwać, a nie wiadomo było jakiej jest płci... Ja w dwójce miałam najczęściej dalmatyńczyka... Podobają mi się. Szkoda, że nie było yorków.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Już od kilku ładnych miesięcy krążą te okładki Zwierzaków, zapowiedzi, ogłoszenia, tylko ja tak prawdę mówiąc w to nie wierzę. Oczywiście, mam nadzieję, że EA wyprodukuje Zwierzaki (obowiązkowo!
), ale teraz raczej nie. Musimy czekać. Tak swoją drogą, to, skoro Średniowiecze to oddzielna gra, to wyjdą do niej dodatki? Bo moje kumpele mówią, że wyjdą jakieś udoskonalenia.. Jeśli by wyszły, to ja już bym to uważała za The Sims 4.
|
|
|
|
#9 |
|
|
Może właśnie dlatego EA wykupiła (podobno) domenę "The Sims 4". Może dla nich te scenariuszowe Simsy to właśnie taka czwórka... No mniejsza, ja tam tego na 100% nie kupię. Kupiłam te dwójkowe (Cast Away), scenariuszowe Simsy i żałuję, bo raz przeszłam i odsprzedałam kumpeli za pół ceny. A Cast Away podobno jest najlepsze ze wszystkich trzech.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Mam pytanie czy u was też adoptują sie same grube dzieci? :<
|