|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie .
przynajmniej ja tak mysle
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A wie ktoś, gdzie można złowić rybę śmierci?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
ryba smierci ?
a nie krzak smierc czy cokolwiek to bylo ?
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Krzak też jest, ale moja simka chce zrobić potrawę o nazwie "Ambrozja", a do niej potrzebna jest ryba śmierci i owoc życia. Może to błąd w tłumaczeniu? Bo właśnie nigdzie jej nie mogę znaleźć
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czy simki w ciazy moga nosic dowolne ubrania, czy tylko jakies konkretne jak w TS2??
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Noszą strój dowolny z tego co pamiętam, i tylko stopniowo brzuch się powiększa, nie ma żadnych skoków tak jak było w The sims 2, że co jakiś czas się pokazywał większy.
Ja mam pytanie. Kiedyś na filmiku było jak ktoś takiemu raczkującego dzieciakowi zabrał lizaka. Ja w grze nie widze nigdzie lizaków. I też nie mam żadnych relacji między dzieciakiem takim raczkującym a np. w wieku szkolnym. Czy to wina cech osobowości czy wszyscy tak macie? Jeśli rzeczywiście twórcy gry nie pomyśleli o relacjach między dzieciakami to szkoda, bo jak inaczej miałyby budować między sobą relacje. Dopiero jako dorośli ludzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
bacha, konkretne ;d czasem to sukienka, czasem dres.
a mnie zastanawia, czy w oficjalnej poprawili czas, czy jest tak wolny jak w tej z internetu?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kiedy ciezarna simka klikne na szafe to mam opcje "znien stroj" i "zaloz mundur" lub cos podobnego(nieaktywne) przy czym jesli wybiore te pierwsza opcje mam do wyboru kilka ciuchow, jakby wylosowanych bo na screenach w necie widzialam ciezarne simki w ciuchach innych niz te u mnie..
Czytalam tez gdzies, ze podobno mozna ubierac ciezarne simki w dowolne ubrania. Stad moje pytanie, czy rzeczywiscie tak jest?(mam dwa hacki wiec moze cos jest przez nie nie tak) |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Hmm...teraz chyba sobie przypominam że też tak miałam i to normalne a ciuchy może losowo wybiera
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|