|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
no to trudno, pieski nie dostaną domowego jedzenia..chyba że jakim cudem ts zostań gwiazdą to naprawi![]() dzięki anie, nigdy nie robię pojedyńczych dań więc pewnie o to chodzi, super! |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
@up ambrozja nie jest karmą tylko potrawą na odmłodzenie Sima i ożywienie ducha, jest w grze od podstawy.
To prawda, że Simka musi mieć składniki do zrobienia ambrozji, niekoniecznie w lodówce, może mieć je w wyposażeniu. Tak samo z tortem "anielskim" - nie zrobisz go jeśli nie masz zerwanego płonącego owocu bo tych składników nie można nigdzie kupić w sklepie, dlatego opcja z klikaniem na lodówkę i płaceniem na poczekaniu za brakujące produkty nie zadziała. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ale i tak chyba powinna być ambrozja na liście potraw po kliknięciu na lodówkę, będzie "na szaro", czyli nie można jej wybrać. Poza tym, ambrozji nie da się przyrządzić jako "danie grupowe", tylko jako "pojedyncza potrawa".
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
zaraz, przypomnialo mi sie ze nie mam 'zwierzakow', a do kupienia w spozywczym mam karmy dla zwierzat ( przepisy) to normalne?
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mój sim ma 96 dni i nie umiera!
Długość życia to 90 dni, a ma 96! Czy w Po Zmroku dochodż jakieś rzeczy na przedłużanie życia, skoro nie umiera. Nie, nie jest wampirem.
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ja już mam pogrzeb zaplanowany i co zrobie z jego rzeczami!
A skoro moze być ponad 90l to moze być także poniżej?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Omega, skoro jeszcze nie słyszałaś, to właśnie usłyszysz
![]() Co do przepisów, to nie wiem, bo po ostatniej aktualce jeszcze nie patrzyłam na przepisy w księgarni, ale moja simka ma pragnienie zrobienia właśnie karmy (nie, nie mam Zwierzaków). |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|