|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Moje dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3/Custom Music
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Wracając do tych "przeprowadzających się rodzin"... Jeżeli już pisze, że się przeprowadziły, to powinny być gdzieś zameldowane w otoczeniu, prawda? Oczywiście nie w swoim starym domu, a innym - nowszym... A z tego co piszą osoby, którym zaginęły rodziny, wynika, że nie ma ich w ogóle. Stawiam na bardzo przykry błąd ze strony twórców... Ja na szczęście jeszcze nie miałam okazji poczuć jak to jest i oby tak dalej
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Weź poprawkę na to w którym kierunku znajduje się słońce.
BTW, jak to się stało, że masz niemal identyczny układ pomieszczeń jak ja w moim domku, łącznie z rozgospodarowaniem przestrzeni? ![]() U mnie już się co prawda dom rozrósł, ale miałem baardzo podobnie do tego
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mam pytanie - czy wersja do kupienia w polsce pozwala na zmiane języka, czy jest tylko po polsku? Dzieki!
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Wickoo - widziałem Twój rozkład pomieszczeń tzn. tylko kuchni i salonu spodobał mi się trochę poprzestawiałem i jest
Chyba się nie obrazisz co A co do słońca tak wiem że świeci ale w łazience typowo przez cały dzień jest ciemno
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
nie slychac u mnie muzyki z wiezy :{ i to nie dlatego, ze jestem na zewnatrz, jestem w pomieszczeniu, glosnosc: wysoka, nie slychac nic.
dziala tylko 'muzyka wlasna', kiedy przelaczam na inne to tylko nutki sobie lataja, ale nie ma muzyki. (+ zauwazylam, ze jak odwiedzam sasiadow, to u nich, jezeli leci np. muzyka klasyczna, to ok, spoko, wszystko slysze) ten problem nie wystepuje tylko w jednej rodzinie. wczesniej wszystko dzialalo, nagle przestalo. wie ktos, jak temu zaradzic? |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|