|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jeśli to nie charyzma, to spróbuj dla swojego sima dać cechę "Romantyczny" (kod TestingCheatsEnabled true, klikasz z shiftem na sima i wybierasz "Zmień cechy").
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Dopiero po paru miłosnych pieszczotach pojawi się opcja zaręczyn. Raz to trwa dłużej innym razem jest to prawie od razu. A jeżeli nadal po wysiłkach nie ma nadal takiej opcji, to to jest już jakiś bug i nic nie poradzicie, chociaż ja nie mam z tym problemu i nigdy nie miałem, zawsze mam opcję "wyznaj zauroczenie" i "zaproponuj małżeństwo". I jeszcze raz powtarzam - to nie zależy od żadnych cech czy od umiejętności, od cech może zależeć tylko tyle, że ta opcja szybciej się pojawi, ale nic poza tym... ![]() UPS! PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM !!! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
![]() Oni się chyba dwa tygodnie codziennie do siebie przytulali, całowali etc. Jak on zdobył 2 charyzmę, to opcja się pojawiła xd |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Miyoki, ale nie o to chodzi, żeby się codziennie po trochu przytulać. To trzeba za jednym zamachem, zapraszasz sima do domu, klikasz na niego na opcje romantyczne i tam wybierasz pocałunki, miłosne uściski, przytulańce itd i powinna być ta opcja. A jeśli nie to bug i tyle. Może z tą charyzmą to przez przypadek. U mnie każdy sim ma opcję zaręczyn i zauroczenia cały czas, bez cech romantyczny, flirciarz i bez umiejętności charyzmy.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Też tak macie, że po osiągnięciu przez sima celu życiowego znika wam nagroda zmień pragnienie życiowe?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dobre spostrzezenie Bindi.zeczywiscie jak sie juz osiagnie ten cel zyciowy to potem powinno sie od nowa do czegos dążyc a tu juz nic
|
|
|
|
#7 |
|
|
Jak przenieść rodzinę z domu do skrzyni rodzin bez burzenia domu ?
|
|
|
#8 |
|
|
Edytuj miasto, potem klikasz na dom rodziny i wybierasz 'eksmituj', ale wtedy nie jest w skrzyni rodzin tylko w schowku na górze ekranu.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Dziękuję.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Slythia jednego sima (podobno) mozna odmlodzic kazac mu zjesc ambrozje ale do tego trzeba miec gotowanie na maxa i skladniki na ambrozje
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|