|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
1. Czy można mieć dwie prace?
2. Czy to prawda, że w TS3 można zgwałcić? ( chodzą takie pogłoski u mnie w szkole ) 3. Czy są miesiące? 4. Czy są budynki takie jak policja i straż pożarna? 5. Czy wybierając się do kina, teatru itp. można tam wejść razem z Simem? 6. Czy można robić pasemka na włosach? 7. Czy występują u Simów pryszcze, ale nie tylko u nastolatków? 8. Czy Sim przygotowując jedzenie nadal robi to tak sztucznie jak w TS2? Edit: Czy kiedy Sim umiera to jest pogrzeb na cmentarzu? Ostatnio edytowane przez Merve : 24.05.2009 - 08:24 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
2. Wybacz, ale nie wiem jak można w ogóle coś takiego brać pod uwagę. 3. Nie. 4. Posterunek policji jest, budynku straży pożarnej nie widziałam. 5. Nie. 6. Tak. 7. Nastolatkiem jeszcze nie grałam, u młodych dorosłych nie zauważyłam czegoś takiego. 8. Trudno to stwierdzić, ale dość nienaturalne jest robienie ciasta na naleśniki na desce do krojenia ![]() 9. Jeszcze żadne sim mi nie umarł.
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Czy można, tak jak w Osiedlowym życiu mieszkać w bloku lub kamienicy czy są tylko prywatne domy?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
9. Mi umarł chłopak - jeszcze nie zdążył być członkiem mojej rodziny - ale to trochę dziwne było bo w nocy dostałem informację o tym, że chłopak mojej pięknisi starzeje się i najwyższy czas pomyśleć o rodzinie. Kiedy pięknisia wróciła z pracy to pojawiła się informacja o tym, że sim zmarł. I to wszystko. Nie było pogrzebu a na cmentarzu nie widzę nagrobka. W dodatku mam misję dotyczącą przyniesienia urny z prochami sima do laboratorium ale coś nie mogę jej znaleźć.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|