|
|
#21 |
|
Reputacja: 11
|
Miło mi, że lubisz moje ludki
![]() U Leny widzę jeszcze błąd w postaci zbyt dużej dolnej wargi i cienie do oczu są niezbyt ciekawe. Jeśli chodzi o wypełnienie buzi moim zdaniem nie było konieczne. Samantha - ujęcia słabo pokazują twarz ale na zdjęciu z boku widać, że kości policzkowe mogą być trochę większe bo twarz wydaje się za płaska (chodzi mi o to zdjęcie bokiem). Jeśli to możliwe popraw ustawienia grafiki w grze.
Ostatnio edytowane przez figa : 24.05.2009 - 12:44 |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
Lena jest bardzo ładna^^, ale Samantha mi się nie podoba.
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
Dziękuje za wszystkie oceny
Co do ustawień grafiki - to najwięcej co może moja karta graficzna (gram na laptopie), wszystko jest dopasowane tak żeby gra się nie cięła i wyglądała w miarę dobrze. Zostawię te simki już bez poprawek - ewentualnie rzucę zdjęcia frontalne. Brak mi pomysłu na następną simkę...
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
O wiele lepsze ^^ Obie mi się podobają.
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
Dziękuje za słowa uznania
Spróbuję coś pokombinować z następną simką - może ktoś podpowie jaka mogłaby być?
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Keiko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Zbliżenia dodane ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Mizia : 25.05.2009 - 22:56 |
|
|
#27 |
|
Guest
|
Fryzura niebardzo pasuje, makijaż jest brzydki, zwłaszcza cień do powiek, zupełnie nie pasuje. Oczy mogłyby być troszeczke niżej. Simka jest taka nawet.
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Upadła Dusza dzięki za szczerość - wiem że nigdy nie będę taką profesjonalistką w tej dziedzinie jak chociażby figa, ale sprawia mi przyjemność pokazywanie swojej pracy
Tworzenie simek mnie odpręża, choć już teoretycznie za stara jestem na Simy![]() Oceni ktoś jeszcze? Ostatnio edytowane przez Mizia : 26.05.2009 - 15:06 |
|
|
#29 |
|
Guest
|
Nie jest źle!
Włosy jakieś dziwne...płaskie? I ten "kręciołek" nie pasuje w nich. Usta małe,ale to raczej dodaje jej urody. Muszę pochwalić za sukienkę,baardzo mi się ona spodobała. Makijaż mi się akurat podoba. Lepiej jest :> |
|
|
#30 |
|
Guest
|
Dzięki Felis_silvestris. Włosy podpasowały mi ogólnie do klimatu simki w którym chciałam ją stworzyć. Coś nie mam szczęścia żeby znaleźć realistyczne włosy
Kolor makijażu dobrany pod pałeczki we włosach - wydawało mi się że będzie to ładnie współgrać. Malutkie usta też zamierzone - chciałam osiągnąć azjatycki nieco klimat.No i w końcu chyba dobre zbliżenia
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|