![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ja też miałam pierwsze skojarzenie z więzieniem. XD
ale mimo to: 10/10 wnętrze jest świetne: przytulne, ale zachowuje "fabryczny" klimat. muszę pokazać ten domek mojemu chłopakowi: on uwielbia taką industrialną atmosferę. ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż, oglądając Twoje dzieło co rusz zmieniałam zdanie (ciągle na lepsze).
Najmniej podoba me się dach który naprawde powinien wyglądać inaczej(no ale może tak miało być?). No a dalej to już tylko same miłe niespodzianki. Wnętrze jest conajmniej zaskakujące. Podoba mi się ten jakże wielki kontrast pomiędzy wnętrzem a z zewnątrz. Meble fajne mowoczesne no i dobrze dobrane kolory. Kolejna osoba mi udowadnia że w sims2 można zrobić naprawde wiele. 10/10
... Ostatnio edytowane przez haughton : 30.04.2009 - 16:44 Powód: pozwoliłem sobie poprawić ortografy |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Łał. Bardzo mi się podoba. Super klimat i wykonanie. Nie mam do czego się przyczepić
![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
dziękuję bardzo wszystkim za opinie,dach ma taki być,bo żaden inny nie pasuje,tak samo nie pasuje czerwona cegła-jest zbyt mdło-dlatego jest brązowa,a poza tym wszystko musi razem komponować i tworzyć całość
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Bryła to totalna porażka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
domek jest śliczny, widać że nieźle się nad nim napracowałaś. widzę dużo dodatków z neta, szczególnie w łazience ;D fajnie też wygląda szafka w salonie. dom jest w nowoczesnym stylu, ale mimo to przytulny. tylko jak patrzę na te drzwi, to przechodzą mnie dreszcze... nie pasują do wystroju! wiem, że to budynek po dawnej fabryce... xD
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Hej!
Cóż, bryła jest jakaś... dziwna (?) aczkolwiek swój urok ma. Nie wiem czy miał być taki efekt-strasznie szaro, w kuchni brudno i ogólnie domowy bałagan. Połączyłaś to bardzo fajnie. 9,5/10 Pozdr. ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
jedyne co mi się nie podoba to bryła ale to była fabryka więc to wyjaśnia jej kształt ;]
dobry pomysł z tym dachem musi być im trochę zimno, bo te ogromne wiatraki chyba nie są ze szkła ;] 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|